Följ mig på Instagram: @helenwil

lördag, juli 31, 2010

Brollopsdag

Idag har vi firat varan brollopsdag. Nagra dagar for sent da vi egentligen skulle firat den 26 jul. Men det var lite svart att planera da. I ar var de t iaf min tur att bestamma vad vi skulle gora. Eftersom vi gifte oss i USA 2006 och i Sverigen 2008 tyckte jag att det var passande att gora samma sak pa en tredje kontinent. Sa idag pa formiddagen akt vi till Bickley House. ett gasthus som ags av samma person som Antrim villa och ar Lord Nelsosn gamla jaktvilla. Dar traffade vi en prast och hon som ar manager och sa fornyade vi vara aktenskapsloften. Valdigt mysigt! Sedan akte vi tillbaka hit och skalade i champagne och gav varandra vara egna loften. Och da kom det allt nagra tarar!
Vi tog oss en promenad och at lunch innan vi gjorde oss klara for kvallen. Champagnekryssning i solnedgangen. Som inte syntes for alla moln... men vi fick segla en svang iaf! Sedan in i en taxi och vidare till Vauderville... oj oj oj sager jag bara!
En restaurang med burleskstil dar det var show samtidigt som man at. Vi satt uppe pa en av balkongerna och hade jattebra utsikt. Dansoser, akrobater, sangare blandat med skamt och god mat! En helt obeskrivlig kvall!! Vi valde dock att aka hem efter middagen, men det verkade vara ett av Kapstadens battre stallen att ga ut pa!
Nu ska vi nog dricka lite mer vin och bara mysa innan det ar dags for sangen och en ny dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar