Följ mig på Instagram: @helenwil

söndag, juli 25, 2010

Fredag den 23 juli 2010

Dagen igår var vi lite för bakis för att orka göra något. Vi gick runt i ett stort shoppingcenter, men lusten att prova nåt fanns inte där. Vi strosade mest runt och mådde dåligt ;) Tobias lyckades dock hitta en snygg klocka som han köpte!
Idag startade vi dagen med ett träningspass. Har varit lite lite av den varan så det var skönt att röra lite på sig! Sen har varit till den stora arenan som de spelade i på VM. Ganska häftig form på den, nästan som ett hajgap. Det rolig är att vi har superbra utsikt över den från hotellrummet! Vi tog kort i spelargången och tjuvgick på gräset trots att man inte fick! Sen åkte vi till uShaka Water World. Ett stort område med Sea World, Vattenrutchkanor och akvarier. Vi betalade inte in oss men hittade en mysig restaurang. Vi satt bredvid ett stort akvarium med hajar och massa fiskar och åt. Tobias åt fisk och jag åt springbuck med amarulasås. Mums!
Sen har vi fikat i vår lounge på taket och tittat på utsikten. Nu slappar vi lite och ska snart äta middag här på hotellet. De ska tydligen ha en restaurang med bra fisk och skaldjursrätter på fredagar. Det blir dock lugnt idag då vi ska fortsätta söderut imorgon. 65 mil ska avklaras till East London.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar