Följ mig på Instagram: @helenwil

måndag, januari 18, 2010

Idrottsgalan och rooibos

Sitter framför tvn och kollar på idrottsgalan. Tänk vad stort det skulle vara att få ta emot ett pris där!! Finns det nån sport man kan börja med när man är 25 och bli bäst i?? Eller är man hopplöst sist i allt då?


Passet igår gick väldigt bra.  Skönt med lite stöttning så att man kan köra negativa reps! Jag tyckte att gymmet var bra men Tobias gillade det inte. Det har Nordic gym maskiner som jag tycker är väldigt bra. Men det ligger en källarlokal som luktade surt och gammal svett. Klientelet var inte riktigt i min smak, men ett pass då och då för lite omväxling kommer det nog att bli!

Var lite besviken imorse när jag inte hade nån träningsvärk i ryggen, men under dagen har stelheten kommit krypande. Nu har jag till och med träningsvärk i biceps!
Dagen startades med ett pass på gymmet. Baksida lår, ländrygg och vader.
Nästan hälften av alla som jag jobbar med har börjat med en soppdiet. De får äta hur mycket soppa de vill (innehåller tomat, lök, kål och morötter) och sen äter de frukt vissa dar och grönsaker nästa. Nu diskuteras det vilt i korridorerna hur sopporna smakar, vilka grönsaker som är godast, om någon har fuskat och vad som ska ätas när dietveckan är över!
Vi andra som äter som vanligt diskuterar vem som kommer att ge upp först.
Tror inte riktigt på dessa dieter. Visst tappar man i viket, men det finns inte en möjlighet att man kan tappa 4-7 kg fett på en vecka. Nej, använd ditt sunda förnuft; Gör av med mer energi än vad du äter!!
Därför tog jag mig en promenad efter jobbet istället. Sitter man stilla hela dagarna får man aktivera sig på fritiden!
Börjar redan bli stel i baksida lår och det mildare vädret gjorde att jag slirade fram i slask!

Nu ska jag ägna mig åt TV:n och mitt te innan det kallnar!

På Venice Beach i somras, längtar tillbaka!

IMG_0434

1 kommentar:

  1. Gör som Åsa Sandell och börja med boxning :p det hälsas här bakom att du få börja med en idrott för att få ta emot pris där :P
    puss och kram syster

    SvaraRadera