Följ mig på Instagram: @helenwil

söndag, april 12, 2009

Turbulent helg!

Mycket jobb förra veckan och lite träning. Företaget jag jobbar åt firade 15 år med att ha öppet hus i veckan. Så det blev jobb istället för träning på onsdagen. I torsdags fyllde jag år (grattis till mig!) och jobbade halv dag. Sedan packade jag och Tobias in oss för att fia påsk i vår stuga i Härjedalen. Ingen el, utedass vedspis osv. Mysigt tyckte vi!! Vi eldade när vi kom fram för att få upp värmen i huset och passade på att grilla korv under tiden. Tobias kände sig lite dålig, men vi tänkte inte mer på det. Fredagen var vi ute och promenerade och njöt av det fina vädret.
Vi hittade en stock som bävern hade gnagt av!
På eftermiddagen komma min föräldrar upp för att fira påsk med oss. Väldigt trevligt. Tobias blev sämre och sämre under dagen och i lördags beslutade vi oss för att åka hem till sjukhuset. Han blev inlagd och två dagar fulla av röntgen, prover och specialister följde. Nu har jag lämnat honom på sjukhuset för andra natten. Men nu verkar det som att de har hittat felet och förhoppningsvis får han komma hem imorgon. Har dock varit påfrestande att inte kunna göra något för att han ska må bättre, men det värsta har varit att inte veta vad det var.

Idag på eftermiddagen fick jag iaf in en löptur på 55 min. Skönt att springa av sig lite när man är orolig. Men jag känner mig fortfarande som en flodhäst. Håller inte direkt nåt supertempo när jag springer!!
Imorgon ska jag ut på morgonpromenad innan jag åker till sjukhuset (och förhoppningsvis hämtar hem Tobias). Sedan blir det nog ett pass på gymmet också!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar