Följ mig på Instagram: @helenwil

måndag, juni 25, 2012

En regnig midsommar

Det är konstigt det där, ju mer man har att göra desto mer tid har man att göra saker. När skolan är igång hinner jag med studier, träning, jobb, en och annan fika och har ändå tid över till att titta på TV en stund. Nu när det är sommarlov och jag har lediga dagar hinner jag inte med någonting! Vart tar tiden vägen när man är ledig?

Sen vi kom hem från Stockholm har jag jobbat en del. Jobbade natten till midsommarafton så jag sov fram till lunch ungefär. Tog mig sedan en promenad och njöt av en långfrukost. Om man nu kan kalla det för frukost när man äter den efter lunch Blinkar

Jag och Tobias hade bestämt oss för att fira midsommar själva i år. Vi kände att vi behövde lite kvalitets tid tillsammans. Så vi packade ner lite att äta och åkte ut till Tjurkö och satte oss på klipporna och grillade. Supermysigt! För en gångs skull var det vindstilla här nere och vi satt och njöt av utsikten medan vi väntade på att grillen skulle bli redo. Tobias agerade grillmästare och gjorde det med bravur! Kycklingfilé, färskpotatis, sparris och en sallad till det stor på menyn. Mums! Synd bara att det började regna lagom till att maten serverades…
Vi pillade i oss maten ganska snabbt och åkte hem igen. Jordgubbarna fick vänta tills vi var hemma i soffan! En mysig midsommar i gott sällskap!

Midsommar 2012 (17)
Fin utsikt över Trossö.

Midsommar 2012 (3)
I väntan på glöd…

Midsommar 2012 (44)
Grillmästarn!

Midsommar 2012 (24)

Resten av helgen har jag jobbat på eftermiddagarna och nu är det dags att jobba några nätter igen. Dryga månaden kvar till semester och en efterlängtad resa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar