Följ mig på Instagram: @helenwil

onsdag, januari 26, 2011

Bra dag!

Började dagen med föreläsning i mekanik. Sådär roligt, men säkert nödvändigt.

Efter det hastade jag iväg till gymmet för en fettmätning. Som visade positiva resultat! Visst har jag lagt på mig lite fett, men jag ligger bra till enligt plan och framtida mål! Super! Och tack till Mari och Lok&Motion för all hjälp!

Tillbaka till skolan för att hämta ut en tenta. Den vart godkänd med råge och jag fick ett helt ok resultat. Skönt att ha den ur världen, bara en kvar att vänta på!

Eftermiddagen spenderades med lite plugg och slö surfande. Funderade på om jag skulle vila från träning idag eller inte. men det slutade med en timmes jogging. Skönt att komma ut och när jag väl kommit igång så går benen av sig själva. Tankarna vandrar iväg och jag tänker inte på att det är jobbigt! 9,5 km blev det, utan att det kändes speciellt jobbigt. Skönt att komma igång lite med löpningen igen. Jag har ju knappt varit ute nåt sen vi flyttade ner hit.
Nu har jag pillat i mig en välförtjänt kycklingsallad och ska mysa i soffan med mannen min. Måste säga att jag trivs ganska bra med min tillvaro för tillfället!
Ler

fredag, januari 21, 2011

Det går bra nu…

Vi skulle handla lite på väg hem från gymmet. Cola, hamburgerbröd och öl till hamburgersmeten. Tobias släppte mig vid Hemköp och jag gick in och handlade. När jag går där inne kommer jag på att jag inte har något ID med mig. Äh, jag chansar tänker jag och går till kassan. Men det gick inte. Knallar hem muttrandes för mig själv, lämnar det andra jag handlat, hämtar mitt ID och går tillbaka för att köpa en öl.
Väl tillbaka hade de bytt kassörska och denna frågar inte efter ID! Muttrar ännu mer! får under tiden en avisering om att böckerna jag beställt kan hämtas ut i affären vägg i vägg. Går dit och uppger koden samtidigt som jag kommer på att jag beställt dem i Tobias namn. Eftersom jag inte har hans ID får jag inte hämta ut paketet. Så jag knallar hem och skickar iväg honom att hämta paketet. När han kommer dit står paketet som utlämnat i deras dator och han får tjata till sig det!
Nu är vi hemma båda två och har, förhoppningsvis, fått med oss det vi skulle! Jag vill ju inte springa till affären en gång till!

Långhelg

Ganska seg idag, startade med en promenad och sen iväg till skolan en sväng. Har börjat två nya kurser nu. Alltid lika rörigt i början! Böcker som inte har kommit, nya lärare med nya upplägg… men det brukar ju reda ut sig efter ett tag! Mekanik och integrerat projekt står på schemat för våren. Den ena betydligt intressantare än den andra. De här gången ska jag ligga i och plugga från början! Det brukar vara så i början, men sen rinner allt ut i sanden och man sitter och panikpluggar i slutet…

Laddar för gymmet med kaffe. Baksida lår och bröst ska det bli idag! Tråkigaste passet, men man får ju snygga ben så det ska inte försummas!
Tobias har ju köpt kort också så nu får jag sällskap till gymmet! I Like! Sen att han svär åt mig och talar om för mig att han inte vill träna ihop med mig är ju en annan sak. förhoppningsvis får han bra resultat iaf! I övrigt blir nog helgen ganska lugn. Efter förra helgens utgång så längtar jag efter mys i soffan med en film så man vaknar pigg och glad dagen efter Blinkar

Nej, dags för ombyte!

fredag, januari 14, 2011

Äntligen över!

Äntligen är tenta perioden över frö den här gången. Nu behöver jag bara sitta här hemma och våndas några dagar innan jag får veta resultatet! Men det brukar ju gå vägen så jag håller tummarna för att det gjort det nu också.

Jul och nyår har firats i Falun och Årjäng med familj och vänner. Supermysigt, men det var skönt att komma hem till sitt eget igen. Saknar Falun och huset en hel del, men vi kommer ju flytta tillbaka så småningom så vi får göra det bästa av situationen tills så länge!

Nu sitter jag och smälter maten och väntar på att slalomen ska börja på TV. Sedan blir det nog en tur till gymmet för att göra av med lite energi! Tobias har köpt kort nu också så jag får sällskap på träningen. I like!

Imorgon ska vi äntligen ha inflyttningsfest, sådär ett halvår för sent. Men kul ska det bli och till och med jag ska ta mig ett glas vin eller två!

Ha det toppen!