Följ mig på Instagram: @helenwil

fredag, september 12, 2014

I rasande fart...

...har vardagen kommit igång. Varenda höst är det samma sak. Man kommer tillbaka till skolan lite lagom seg efter sommaren. Hjärnan är lite lagom slö och man trivs ganska bra med att slippa trycka in ny kunskap. Sen kommer man till första föreläsningen med förhoppningen om en mjukstart. Men icke då. Det är full fart från första dan! Uppgifter som ska skrivas, texter som ska läsas och massa data och siffror som ska memoreras. Puh! Att dessutom jaga toppformen inför SM sölar ner hjärnan lite extra... Men det är självvalt. Det tar lite längre tid att memorera och förstå ibland. Jag får lägga lite mer tid och fokus på studierna. Men så länge jag hänger med är det värt det!
Dryga tre veckor kvar nu. Sen får jag kolhydratsladda och då kommer jag bli supersmart igen ;)Formen som jagas för tillfället! Fotograf: Jimmy Croona

Inga föreläsningar idag. Skönt. Då kan jag träna när jag känner att jag har mest energi och plugga när kroppen segar ner sig. Kunde därför spendera denna dag på bästa sätt!
Inledde med löpintervaller imorse. Pluggade mitt på dagen. Åkte och röstade. Tog mig igenom ett styrkepass på eftermiddagen. Och nu väntar middag med goda vänner!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar