Följ mig på Instagram: @helenwil

måndag, juli 28, 2014

Crossfit Games

Några intensiva dagar är över. Crossfit Games  2014 är avgjort.
Det har varit roligt, inspirerande, svettigt, varmt, soligt, imponerande, motiverande. Orden för att beskriva spektaklet är många!

Torsdagen var ganska lugn. Vi tränade på morgonen, hämtade ut våra biljetter och spanade in området. Masters tävlade sin sista dag, så vi kollade lite på deras tävlingar. Karl Dyall plockade hem en tredjeplats och Jessica Klevenvik slutade fyra.













På kvällen besökte vi crossfit Intrepid och deltog på deras pass. Prawler push och stone carry stod på schemat. Första gången för mig och och kul att prova på nåt nytt!

Fredagen startades med lite fys i hotellpoolen innan vi mötte upp Patricia och Kribba för frukost. En restaurang i närheten av deras hotell blev målet.
Dagen spenderades sedan i solen. Galet varmt var det! Vi satt på läktaren och svettades floder.

Vi hejade så klart på måndagsklubben från Falun och skrek oss hesa när Björk och Lukas tävlade.
Tävlingarna höll på från tidig morgon till sen kväll. Så på kvällen stannade vi och åt vi middag på väg till hotellet. Sedan var det dush och hopp i säng!

Go Måndagsklubben!

Lördagen startades med en joggingtur. Sedan möttes vi upp för frukost. Samma ställe som på fredagen. Riktigt bra restaurang. De hade gröt och äggvita toppat med jordgubbar på menyn. Och diverse onyttigheter som pannkakor, toast och omelett. Perfekt!
När vi kom fram till arenan passade vi på att köra en WOD. De anordnade Daily wods för besökarna. På schemat stod DT. Galet svettigt i 30 gradig värme redan klockan 10 på morgonen! Resten av dagen spenderades med att kolla på tävlingarna.

DT

Lördagen var även vår bröllopsdag. 6 år. Galet vad fort tiden går! Båda tyckte nog att dagen spenderades på bästa sätt. Träning, sol och trevligt umgänge. Vad mer kan man begära?  ;)


21-15-9 complex

Vanemänniskor som vi är så såg upplägget för söndagen likadant ut. Frukost på samma restaurang, wod när vi kom fram till arenen. Denna dag Elizabeth. Och därefter kolla på tävlingarna resten av dagen. Vi satt även på samma läktare alla dagar. Varför ändra ett vinnande koncept??

Finaleventet med repklättring och over head squat.


Idag startde vi dagen med ett pass på Crossfit Redondo. 6.00 var vi på plats. Efter det avnjöts en frukost på stammishaket. Dock med ny servitris som inte visste vad vi ville ha... Efter dush och utcheck sitter vi nu i bilen på väg mot San Diego. Lite mer än en vecka ska vi vara här. Ta dagen om den kommer och bara umgås!
 

Trötta efter ett pass på Crossfit Redondo
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar