Följ mig på Instagram: @helenwil

onsdag, oktober 26, 2011

Äntligen ledig!

Sitter hemma i soffan. Tittar på tv med datorn i knät. Äntligen lite ledigt!

De senaste veckorna har varit proppfulla! Onsdagen efter SM kom ett tråkigt samtal från Falun, som gjorde att vi åkte upp igen på helgen för att umgås med familjen. Vi fick även beskedet att bilen var totalpaj och vi behövde köpa en ny motor. Mindre roligt. Så när vi var i Falun passade vi på att köpa oss en ny bil. Eller begagnad, men ny för oss. En SAAB 9,5 vart det. Inte världens snyggaste bil, men den duger tills vi bestämt oss för vilken bil vi vill ha. Kan dock säga att man sover bra i en saab. Det testades i flera timmar på väg hem från Falun! Blinkar

De senaste två veckorna har bestått av skola, skola, skola, träning och jobb. Har åkt som en jojo mellan alla ställen! Arbeten som skulle skrivas, duggor och tentor. Men idag har jag skrivit sista tentan för den här gången. Nu är det bara att hålla tummarna för att jag klarade den! Nu väntar två dagars ledighet. Och imorgon ska jag låta bli att ställa klockan och sova tills jag vaknar av mig själv. Det behövs! Sen blir det jobb hela helgen innan de nya kurserna börjar på måndag!

Träningen går för övrigt ganska bra. Flera superbra pass med mycket energi! Men den här veckan har jag känt mig lite off, men det är väl ganska förståeligt då jag pluggat nästa all vaken tid sen i fredags! Formmässigt känner jag mig som en säl. Jag har aldrig vägt så mycket som jag gör nu! Men förhoppningsvis lägger jag på mig en hel del muskler när jag äter mer! Det tär dock en hel del på psyket och det mentala att gå upp i vikt. Pendlar mellan att  känna mig normal och att det inte spelar någon roll, till att få panik och vilja vara 5 kg lättare nu! Svårt att förklara, men det är påfrestande när man gått på diet att hitta tillbaka till en normal vardag!

DSC_0735_smal_ff09_bfm168_3354-1
Dagens form vs tävlingsform.

Och jag vet, jag ser inte ut som en säl! Men att lägga på sig 10 kg gör att man känner sig så! Nu är väl inte tävlingsform något jag strävar efter att vara i till vardags, men 4-5 kg lättare skulle kännas bättre för psyket! Men det är bara att gilla läget. Jag vet ju att jag kommer hata dieten när det är dags för tävling igen.

Nä, nu ska jag powernappa innan jag ska till gymmet och möta Thess!

tisdag, oktober 04, 2011

Motivationsboost!

Ja, jag har varit på SM i Body Building och Body Fitness. Vad kan ge en muskelälskande träningstok som mig mer inspiration?

Helgen började redan på onsdagen då vi begav oss upp till Falun. Vi passade på när vi ändå skulle åka uppåt. Det är ju bara ett stenkast mellan Västerås och Falun Blinkar.

Vi hade lagt upp en superbra plan för hemresan. Från Falun delade jag och Tobias på oss, jag åkte till Västerås och han åkte till Årjäng. På söndagen skulle jag åka ner till Karlskrona och han till Stockholm. Han skulle då lämna bilen hos mig i Västerås på väg mot Stockholm så att jag skulle kunna ta med mig diverse tillskott och slippa passa tågtider. Perfekt tyckte vi! Men på lördagen valde vår bil att gå sönder. Det slutade med att Tobias fick lasta bilen på ett släp och köra upp den till Borlänge, där en vän hjälper oss att laga den. Sedan fick han skjuts ner till Västerås med mina grejer (som jag låtit ligga i bilen över helgen). Därefter tog han tåget till Stockholm. Själv lyckades jag träffa på tre killar från Karlskrona som skulle köra ner på söndag eftermiddag och hade en plats över. Så jag knölade in mig och all packning i deras bil och tog mig hem supersmidigt! Roligt hade jag också och vi skrattade större delen av resan hem! Så det löste sig bra trots lite panik under lördagen!

Men, åter till helgen.
Jag fick en VIP-biljett till lördagens tävlingar av supersnälla Sara Nyberg. Hon fick bo billigt i mitt hotellrum som tack! Jag satt på raden bakom domarna och njöt av utsikten hela dagen! Där träffade jag även på Evalinda! Vi har nog inte setts på över ett år, så vi passade på att ta igen lite tid och lunchade tillsammans i pausen. Supertrevligt! En annan vän, från när jag bodde i Stockholm, var där för att kolla på tävlingarna och även hon hängde med på lunchen.

På kvällen var jag ut och åt med några vänner och sedan gick vi till Bodys efterfest. Jag var dock ganska trött efter en natt med för lite sömn och en intensiv dag, så jag gick hem strax efter 12. Skulle även jobba i Fairings monter på söndagen.
Söndagen spenderades som sagt i Fairings monter. Alltid lika trevligt att mingla med Teamet och kunderna!

Så helgen har varit full av ögongodis, alldeles för lite sömn och alldeles för många bars. Superrolig med andra ord! En nackdel med sådana tillställningar är att jag alltid brukar känna mig lite obekväm när jag inte är i form. Men inte den här gången. Jag skulle inte vara med och tävla och har mitt mål klart för mig. Nu ska jag bygga mer muskler och då kan man inte vara i tävlingsform. Jag trivdes alldeles utmärkt med att titta och bli imponerad av de andra medan jag satt i publiken och njöt av mina bars!

Några bilder från helgen!


DSC_0095-1
Veteran damernas mest imponerande ryggtavla.

DSC_0350-1DSC_0353-1
Classic body buildings mest kompletta fysik!

DSC_0419-1DSC_0424-1
Snyggaste Body Fitness tjererna i -163!

DSC_0434-1

Imponerande “behinds” på dessa två damer!

DSC_0448-1
DSC_0572
Gladaste guldmedaljösen jag nånsin sett. Sprudlande glad och ett humör som smittade av sig på hela publiken. Gå in och kolla vetja!
Kolla även in hennes fria program. Kan du låta bli att le?

Nu jäklar ska jag träna riktigt hårt och vara i superform på nästa tävling! Taggad till tusen!