Följ mig på Instagram: @helenwil

fredag, november 11, 2011

Fullt i kalendern!

Förra veckan startade nya kurser i skolan. Analys och HRM. Eller analysen startade, men i HRM kursen hade vi ingen lärare så den kom igång idag istället. I tisdags åkte vi upp till farmor i Stockholm. Vi sov där en natt innan vi fortsatte upp till Falun. Vi skulle upp på begravning och plockade upp farmor på vägen så att hon skulle slippa åka tåg. Hon bor norr om stan och nästan vägg i vägg med Fairing gym och kontor. Vi passade på att ta en fika och samtidigt hämta lite tillskott. Behövligt, men en låda bars är väl inte det bästa att ha i bilen när man åker långt… Det är gott, men inte när man äter för många. Jag fick även med mig en supersnygg rage-shaker!!2011-11-03_10-48-06_211My precious!!
Resten av veckan var väl inte den roligaste, men det var skönt att träffa familjen och bara umgås i några dagar. Som vanlig passade jag även på att träna mina ben när vi var i Falun. MåBättre har ju en superbra benpress! Fick som vanligt träningsvärk som tusan efter passet.
Den här veckan har varit ganska lugn. Jag har räknat en hel del för att hålla jämna steg med föreläsningarna, men än så länge är det roligt. Hade tänkt vila idag, men kände mig lite rastlös nu på kvällen. gav mig därför ut på en joggingtur för att få röra lite på mig. Efter ca 2 km kom en annan löpare och sprang förbi mig. Jag tog då tillfället i akt och hängde på henne för att få upp tempot. Det slutade med att hon peppade och drog mig i tre km och försökte värva mig till löparklubben här nere; Team Blekinge. Få se hur det blir med den saken… men det är ju trevligt med draghjälp ibland!
Helgen ska spenderas med mannen min och så ska jag jobba. Och träna och plugga…allt hinns med bara man vill! Men nu är det dags för fredagsmys!