Följ mig på Instagram: @helenwil

måndag, juli 28, 2014

Crossfit Games

Några intensiva dagar är över. Crossfit Games  2014 är avgjort.
Det har varit roligt, inspirerande, svettigt, varmt, soligt, imponerande, motiverande. Orden för att beskriva spektaklet är många!

Torsdagen var ganska lugn. Vi tränade på morgonen, hämtade ut våra biljetter och spanade in området. Masters tävlade sin sista dag, så vi kollade lite på deras tävlingar. Karl Dyall plockade hem en tredjeplats och Jessica Klevenvik slutade fyra.













På kvällen besökte vi crossfit Intrepid och deltog på deras pass. Prawler push och stone carry stod på schemat. Första gången för mig och och kul att prova på nåt nytt!

Fredagen startades med lite fys i hotellpoolen innan vi mötte upp Patricia och Kribba för frukost. En restaurang i närheten av deras hotell blev målet.
Dagen spenderades sedan i solen. Galet varmt var det! Vi satt på läktaren och svettades floder.

Vi hejade så klart på måndagsklubben från Falun och skrek oss hesa när Björk och Lukas tävlade.
Tävlingarna höll på från tidig morgon till sen kväll. Så på kvällen stannade vi och åt vi middag på väg till hotellet. Sedan var det dush och hopp i säng!

Go Måndagsklubben!

Lördagen startades med en joggingtur. Sedan möttes vi upp för frukost. Samma ställe som på fredagen. Riktigt bra restaurang. De hade gröt och äggvita toppat med jordgubbar på menyn. Och diverse onyttigheter som pannkakor, toast och omelett. Perfekt!
När vi kom fram till arenan passade vi på att köra en WOD. De anordnade Daily wods för besökarna. På schemat stod DT. Galet svettigt i 30 gradig värme redan klockan 10 på morgonen! Resten av dagen spenderades med att kolla på tävlingarna.

DT

Lördagen var även vår bröllopsdag. 6 år. Galet vad fort tiden går! Båda tyckte nog att dagen spenderades på bästa sätt. Träning, sol och trevligt umgänge. Vad mer kan man begära?  ;)


21-15-9 complex

Vanemänniskor som vi är så såg upplägget för söndagen likadant ut. Frukost på samma restaurang, wod när vi kom fram till arenen. Denna dag Elizabeth. Och därefter kolla på tävlingarna resten av dagen. Vi satt även på samma läktare alla dagar. Varför ändra ett vinnande koncept??

Finaleventet med repklättring och over head squat.


Idag startde vi dagen med ett pass på Crossfit Redondo. 6.00 var vi på plats. Efter det avnjöts en frukost på stammishaket. Dock med ny servitris som inte visste vad vi ville ha... Efter dush och utcheck sitter vi nu i bilen på väg mot San Diego. Lite mer än en vecka ska vi vara här. Ta dagen om den kommer och bara umgås!
 

Trötta efter ett pass på Crossfit Redondo
 

 

tisdag, juli 22, 2014

Off we go!!

Då var vi på väg. Mot  USA. Semester. Avkoppling. Sol. Umgänge. Som jag har längtat!
Sitter för tillfället i Köpenhamn. Planet lyfter imorgonbitti. Första stopp är LA och crossfit games. Det ska bli superkul! Sedan fortsätter vi till San Diego. Lovely!

Som vanligt innan vi ska ut på långresa genomförde vi ett längre träningspass idag. Skönt att köra skiten ur sig och låta kroppen vila under resan. Idag vart det en WOD (så klart!). Vi körde regionals event 6. Rodd, boxhopp, marklyft, wallballs och ringdips. 50 reps av vare och sen tillbaka igen. Jobbigt. Roligt.

Nu sitter vi trötta och pustar i soffan. Laddar med att kolla på Masters streamat från games. Snart är vi på plats och kan insupa atmosfären. It's gonna be awesome!!


lördag, juli 12, 2014

Over and out!

Jag och maken har sedan några veckor tillbaka kört en “lördagschipper” tillsammans. (En längre crossfit-wod) Riktigt roligt att träna tillsammans!

Idag är dock mannen hos sina föräldrar och jag är hemma och jobbar. Han programmerade dock en chipper till mig ändå. Och det kändes som att han var extra jävlig bara för att han inte var med själv…

Upplägget såg ut så här:
60 thrusters 20 kg
50 burpee farmers walk over box 2x20 kg
40 situps
30 pushups
20 pullups
10 over head squat 30 kg
20 pullups
30 pushups
40 situps
50 burpee farmers walk over box 2x20 kg
60 thrusters 20 kg

De första två momenten tog dryga 16 minuter att ta sig igenom! Galet tungt att promenera över en låda med vikt i händerna! Men jag gjorde det…

Nu har jag landat i soffan och fått i mig lite frukost. Tänkte ligga här och samla kraft inför nattens jobb. Hur jag ska orka ta mig igenom det återstår att se. Det kommer nog intas stora mängder kaffe för att hålla sig vaken tror jag.

2014-07-11

Snyggaste färgmatchningen!

onsdag, juli 09, 2014

Träningsläger!

Precis pillat i mig frukosten efter dagens första pass. Ja, frukost. Klockan fyra på eftermiddagen. Jag jobbar natt på somrarna och har nu två dagars ledigt. Sov därför futtiga fyra timmar innan jag pallrade mig ner till boxen för lite böj. Det gick skitdåligt. Så jag bytte övning och gjorde front squats och utfall istället. Avslutade sedan passet med en WOD.
For time:
60 Double unders
50 wallballs
40 marklyft
30 boxhopp step down
20 burpee pullups
Svettigt värre och frukosten satt bra efter det! Eftersom jag sovit halv dan åt jag även dubbelt så mycket som jag brukar! Måste ju hinna få i mig all mat på kort tid idag!

Denna veckan har jag även besök av supergoa Ulrica. Vi brukar hälsa på varandra med jämna mellanrum. Då spenderas tiden med massa träning, mat och slapp på soffan. Och en hel del skvaller så klart!
Nu väntar dagens andra pass. Benen ska få sig en omgång på gymmet. Lovely!

Förresten så är det sommarrea i webshopen nu! Passa på att fynda!

Bland annat hittar ni min favorit Amino RUSH till specialpris! Kör den i mixern med is och det blir en supergod sommardrink!
feature_amino