Följ mig på Instagram: @helenwil

fredag, november 29, 2013

Fitnessfestivalen

Denna helg kommer spenderas i Göteborg. Vi har installerat oss på hotellet och ett benpass har klarats av. Massor av böj och utfall. Galet trött i rumpan!
Ikväll väntar registrering för Ulrica som ska tävla i body fitness på söndag. Jag har hjälpt henne med dieten och kommer även vara med backstage på söndag.
Men imorgon hittar ni mig i Fairings monter på fitnessfestivalen på Svenska mässan. Kom gärna och säg hej och få lite tips och råd om kost och träning! Det kommer även vara mässpriser på flertalet produkter, så passa på att shoppa loss samtidigt!!

tisdag, november 26, 2013

Ni missar väl inte!

I helgen är det dags för Fitnessfestivalen på Svenska mässan i Göteborg.
Ni kan hitta mig i Fairings monter på lördagen.
Kom gärna förbi och få lite tips och råd om kosttillskott och träning!

Det kommer även att vara mässpriser på flertalet av Fairings produkter, så passa på att fynda!

Nedan ser ni vilka dagar jag och mina teamkompisar kommer att finnas i montern:
http://www.fairing.se

onsdag, november 20, 2013

Resultatet!

En liten sneak-peak på några av bilderna som Andreaz tog i fredags!

tisdag, november 19, 2013

En toppen helg!

Mannen min var borta i helgen. Ute på havet med jobbet. Så jag passade på att ta en långhelg hos syster i Stockholm. Jag tjuvstartade helgen redan i torsdags och körde upp till Stockholm. Passade på att hälsa på Ulrika på eftermiddagen. Jag coacher henne till Luciapokalen och vi kollade formen och la upp en plan för de sista veckorna. Nära nu! Hon fick även hjälpa mig att lägga ett lager färg. En av anledningarna till att jag åkte upp var för att jag skulle möta upp Andreaz Engström och fota lite egobilder i gymmet. Hade därför provat ett nytt upplägg med laddning av kolhydrater och intag av vätska. Det går ju alltid att finjustera lite! Vi passade på att äta våra matlådor och uppdaterade varandra om allt och inget och vad som hänt i våra liv sedan sist. Åkte sedan hem till syster och sov hos henne.
2013-11-14 17.23.08
Kommer hem till Ulrika och hittar kostschemat uppsatt på väggen över spisen. Gillart!
2013-11-14 16.19.29
Snabb formkoll i köket hos Ulrika.
På fredagen vaknade jag 6.30 och var superpigg. Låg och surfade lite i vänta på att syrran skulle vakna. När hon gått till jobbet vid 8 gick jag upp och åt frukost. Sedan gav jag mig ut på stan i jakt på ett par snygga skor att ha till fotograferingen. Jag var inte i behov av nysa skor, men ville ha ett par snyggare. 20 minuter tog det sedan hade jag köpt två par. Men skor kan man väl inte ha för många av?!? 2013-11-15 11.23.42
Dessa godingar fick följa med mig hem!
Knallade sedan hem och började fixa iordning mig. Platta hår och lägga på smink. Vid 15 kom Ulrika och hjälpte till med ännu ett lager färg och sedan körde vi ut till Flex Sports Club i Hagsätra där vi skulle möta upp Andreaz. Även syrran kom ut och supportade när hon slutat jobbet. Kände mig lite stel och ovan till en början, men det lossnade efter ett tag och jag vart supernöjd med bilderna. Gillar stilen han har när han tar bilder. Så vill ni ha snygga bilder på er form kan jag verkligen rekommendera honom!
Behind the scenes!
20131115_17552020131115_175636_820131115_19142020131115_19171020131115_191910_1220131115_194054
Vi var klara vid halv nio och då åkte jag och syrran hem till henne igen. vi köpte med oss massa sushi och mumsade i oss med ett glas vin. Var även sugen på en “klämmis” så jag passade på att äta det med. Det är tunnbröd med bregott och messmör på som man rullar ihop. Frukostfavoriten från när jag var liten! Kan även erkänna att det slank ner en hel del godis och nutella under kvällen Blinkar
2013-11-15 21.50.41
Sushi för två!
Lördagen inleddes med ett gympass. Rygg och triceps fick sig en omgång och jag hjälpte syster med nya övningar och teknik på gymmet. Vi hann även avhandla en hel del kost och träningstips under de dagar jag var där. Efter träningen tog vi en lång och mysig lunch på 7 knop. Hälsotallrik med lax. Riktigt gott! Eftermiddagen bjöd även på en joggingtur då jag kände mig enormt svullen och vätskig efter fredagens godisintag.
2013-11-16 18.25.43
Följde upp träningen med att besöka Bröderna Olsson och äta en burgare! Vi provade även på vitlöksrostade nötter och vitlöksöl. Det förra godare än det senare. För er som inte vet det så innehåller alla rätter på Bröderna Olsson vitlök. Det vart en hyfsat tidig kväll som avslutades i soffan med en kopp the.
2013-11-16 21.10.02
Vitlöksöl. Helt ok, men bubblet vi drack innan var betydligt bättre!
2013-11-16 21.47.17
Galet god burgare. Stekt i vitlök, vitlöksdressing och vitlöksost. Bytte dock ut de vitlöksfriterade stripsen mot sallad. Nåt nyttigt måste man ju ha!
Söndagen inleddes med en morgonjogg innan frukost. Ganska ensamt ute på söder kl 7 en söndagsmorgon. Mötte inte en enda “walk of shame”. Hem och bytte om och väckte syster för att äta frukost tillsammans. sedan gick vi bort till Crossfit södra Station för ett träningspass. Jag tyckte att det var grymt kul att få köra i en riktig box igen. Längtar till boxen är klar och öppnar här nere. Det var även första gången syrran gick på crossfit och jag tror hon fick mersmak. Var sådär härligt trött i kroppen efter!2013-11-17 11.11.52
Söndagsfys. Tack till Crossfit Södra Station för er gästvänlighet och goda stämning i boxen!
Eftermiddagen spenderades hemma hos farmor. Hon fyllde år förra helgen, så det vart ett försenat födelsedagsfirande för min del. alltid lika kul att träffa tanten! Vid 17.30 packade jag in mig och åkte hemåt efter en riktigt mysig helg. Saknar syster redan och önskar vi kunde ses oftare! Nu är jag tillbaka i vardagen igen och försöker ta igen det jag missade i skolan. så går det när man är student och väljer att “ta ledigt”.

söndag, november 10, 2013

Trotsar regnet

Vila från gymmet igår. Istället hade jag planerat ett intervallpass i form av löpning. Vädret var inte det bästa, regn och blåst. Benen var sega efter fredagens benpass. Men jag är inte den som är den. Bara att bylta på sig kläder efter väder ;)
Och jag erkänner, det var motigt och trögt i början. Men när jag väl trampat igång min sega kropp så samarbetar den oftast bra med mig. Så även igår. Jag hade ställt in min gps-klocka, så när den pep var det bara att öka eller sänka tempot. Mitt i passet vandrade dock tankarna iväg och jag glömde bort att lyssna på klockan. Kom på mig själv med att mata på i ett högt tempo bra mycket längre än det var tänkt.
Som tur var slutade det regna efter nån kilometer, så det vart ett riktigt skönt pass i höstluften. Underlaget var dock inte det bästa. Blött, lerigt, mycket löv och ganska halt på sina ställen. Påminde om när jag var liten och spelade träskfotboll. Och mina skor såg ut ungefär på samma sätt när jag kom hem: Leriga och blöta.

Idag är det vilodag från all träning. Det behövs. Men jag passar ändå på att gå på lite yoga. Det gör gott för rörligheten och själen. Och ikväll är det jobb på schemat.