Följ mig på Instagram: @helenwil

tisdag, januari 10, 2012

Nytt år, igen…

Jaha, då var vi inne på år 2012. Väldans vad tiden springer iväg!

Som så många andra vill jag passa på att skicka ett STORT TACK till alla som stöttat mig under året!

Lasse och Linda på Fairing Sports Nutrition. Ni levererar förstklassiga kosttillskott med bra smak och kvalitet. Tack för att jag får vara en del av ert härlig team med många inspirerande medlemmar!!

Mari Lax och personalen Lok&Motion. Tack för att ni ställer upp med träning, mätningar och stöttning under dieten. Tack för er öppenhet när jag kom ny ner till Karlskrona. Ni är min andra familj!

Tobias, min man. Ska nog ha det största tacket för att han stått ut med mig under året. Det är inte alltid lätt att leva med en person vars liv styrs av träning och matlådor. Med lite pussel hittar man en fungerande vardag!

Thess. Som under året kommit att bli en nära vän. Med sprudlande energi piggar du upp varenda pass vi tränar tillsammans!!

Alla andra aktiva på loket som nyfiket kommit fram och ställt frågor och under året blivit goda vänner. Det är ni som gör att jag fortsätter med min satsning!

Det här året har börjat bra. En vecka i fjällen med skidåkning. Nu är vi tillbaka i södern igen och igår inleddes det nya träningsprogrammet. Ca 17 veckor framöver är planerade med tung träning. Nu ska det byggas i massor! Och efter detta program är det dags att dra igång dieten inför årets tävling… hur det går återstår att se!

onsdag, januari 04, 2012

SNÖ!!!

Sitter i stugan i Fjätervålen. Har åkt slalom i två dar. Underbart med snö och vinter! Saknar det nu när vi flyttat så långt söderut. Jag har ju tävlat i alpint under hela min uppväxt. Då var vi på läger och åkte från morgon till kväll flera dagar i rad. Kan säga att den uthålligheten jag hade då inte finns kvar längre. Förvånad över hur trött jag är i benen efter två dagars åkning. Jag ansåg mig vara vältränad, men idag fanns det ingen kraft kvar. Vi fick ta backen i etapper de sista åken!
Vi tog oss en promenad nu på eftermiddagen för att få igång cirkulationen i benen. Jag hade ingen kraft alls att ta emot mig med när vi gick nedför! Benen var helt stumma! Nu inser jag hur uthålliga vi var!!! Jag är garanterat starkare i benen nu, men uthålligheten har jag tappat. Kanske ett nytt mål för i år. Variera träningen mer. Lägga in mer uthållighetsträning för musklerna och inte bara maxstyrka. Jag vill ju kunna använda min muskulösa kropp till något också, inte bara se snygg ut ;)
Nu är maten klar. Dags att fylla på med energi så jag orkar med morgondagen!