Följ mig på Instagram: @helenwil

söndag, december 25, 2011

Dags att omvandla julmaten till muskler!

Precis kommit hem från gymmet. Rygg och triceps har fått sig en omgång idag. Riktigt bra kontakt och bra pump efter allt godis som slank ner igår! Sippar på min "efter träning" drink bestående av Fairings Rapid hydro blend och BCAA+. Snabb energi till musklerna!!
Jag vill även tacka Årjängs atletklubb för att jag får träna på ert gym när jag är hos svärföräldrarna. Det är guld värt att ha den möjligheten!!


torsdag, december 22, 2011

Jul i Årjäng

I år firar vi jul hos svärföräldrarna. Vi turas om och firar vart annat år hos mina föräldrar och vartannat år hos Tobias föräldrar. Den 23:e varje år firar vi dock lillajulafton med grannarna här i Årjäng. Vilket medfört att vi alltid är här dagarna innan jul. När jag och Tobias träffades gjordej ag misstaget att baka julgodis. Det var väldigt uppskattat och sedan dess har jag fått stå för julbaket varje år. Helt ok ändå, jag gillar ju att baka! Men äter inte speciellt mycket själv. Så att baka i massor och sedan låta andra äta är perfekt! Idag tillverkas det knäck, lika, fudge, ischoklad, pepparkakscheesecake, pepparkaksmuffins och lussebullar. Sen kan vi äta tills vi mår illa!

Svärföräldrarna har två hundar. Rottweilers. Den ena av  dem är en 7 månader gammal valp. Riktigt söt! Men man får passa sina grejer. Om de ligger lättåtkomliga blir de tagna och tuggade på! Specielt smörgåsar! Det lärde vi oss igår. Tobias och Svärfar hade varit i bagarstugan och bakat hela kvällen. När de Kom tillbaka åt vi smörgås och drack glögg. Då var den lilla där och tog ett bett i brödet som låg på bordet och svalnade. Hon snodde även åt sig Tobias smörgås när han var ute i köket och hämtade påtår! En riktig buse, men ack så söt!