Följ mig på Instagram: @helenwil

tisdag, september 13, 2011

Rage-effekten!

Träningen har gått superbra den senaste tiden! Som sagt så flyger mina gamla vikter upp och jag bara ökar och ökar! Me like! Så jag hoppas att jag lägger på mig mer massa och att det syns också. Det spelar ju ingen roll hur mycket jag lyfter, det är ju volymen jag är ute efter!

Igår var det åter igen dags för benen att få sig en omgång. Jag slutade skolan vid 17 och skulle möta Thess vid 18. Supertrött och inte alls taggad. Men jag skyndade mig hem, svepte i mig lite kaffe och lite extra RAGE. Sen vidare till gymmet. Trampade igång benen på löpbandet i 10 minuter.Sedan körde vi igång. Djupa utfall supersetade med upphopp på bänk, breda knäböj i smithen, utfall med vikt i smithen, baksida och framsida lår och avslutade med rumpa. Vi höll ett högt tempo genom hela passet och svetten sprutade. Det tog emot ordentligt när jag skulle cykla hem efter!!image
Så här såg jag ut efter 100 reps i legcurl maskinen!

Att det var ett tag sen jag använde RAGE och att jag dessutom tog lite extra gjorde nog att energin var på topp genom hela passet! Mer sånt! Defenitivt en bra och prisvärd produkt när man behöver den där extra kicken. Funkar även superbra när man är trött under dieten och vill få en extra push!

Annars är det mycket i skolan, plugg, plugg, plugg och lärare som inte kan förklara. Men det är väl bara att kämpa på och lägga manken till så går det vägen!

Nu tar jag paus i pluggandet för ikväll och hoppas att duggan imorgon går galant!

onsdag, september 07, 2011

Back to school!

Då var sommaren slut och vardagen tillbaka. Skolan är igång igen och jag försöker komma in i “plugg mode” igen. Helt plötsligt ska man börja använda huvudet och tänka igen… Det positiva är att det är mycket självständigt arbete vilket gör att jag kan planera mina dagar som jag vill. Vi går oftast halvdagar i skolan och då har jag mycket tid över till träningen. Ibland lite för mycket Blinkar

Igår var jag nämligen på gymmet och körde ett tungt benpass på förmiddagen. Kände hur trött jag var i rumpan när jag cyklade till skolan efter! På kvällen skulle jag hem till Thess en snabbis och valde att springa dit. Planen var en lätt jogg på ca 5 km. Men inte då… en felspringning, 9 km och 45 min senare var jag framme. Insåg ju när jag sprang att jag sprungit fel och var tvungen att öka farten för att jag inte skulle bli allt för sen. Det känns ordentligt i benen idag kan jag lova! Sjukt stel och ingen kraft alls! Men men, no pain, no gain heter det ju! Annars så går träningen riktigt bra nu! Jag känner mig stark i gymmet och har nog aldrig lyft så tungt som jag gör nu! Denna vecka har jag slagit rekord i både bänkpress och bicepscurl. Vikter som jag har sett som omöjliga flyger helt plötsligt upp! super! Jag är även inne i ett flyt med löpningen och alla intervallpass i sommar har gett resultat. Jag har sänkt mitt “behaglighets tempo” med nästa två minuter per km. Känner mig ostoppbar! Benen bara fortsätter när jag sätter fart på dem! Lovely! (förutom dagar som denna när träningsvärken är fördjävlig).

Nu ska jag ägna mig åt tvn ett tag innan jag ska krypa ner i sängen och låta benen växa!

fredag, september 02, 2011

Det är bra fart i tanten!

Helgen spenderades som sagt hos farmor i Stockholm. Hon bor i Jakobsberg, som bara ligget ett stenkast från Veddesta. Och det är ju i Veddesta som Fairing håller till. Både lager och gym ligger där, så det var inget problem med att hitta nånstans att träna! På lördagen passade jag på att klämma in ett pass innan lunch och sprang på både Lasse och maria på gymmet. Trevligt! Axlarna fick sig en omgång innan det var dags att åka hem till farmor och äta! efter lunchen skulle vi ta en promenad. Farmor brukar gå en runda på ca 3km som vi tänkte gå. Men nånstans fick hon för sig att det var så skönt ute att vi lika gärna kunde gå en sväng till. så det vart en tur på Järvafältet och sen förbi huset vi bodde i när jag föddes. (bodde dock bara där nån månade innan familje flyttade till Falun). det vart totalt 90 minuters promenad! Och när vi sedan kom in började tanten stöka runt i köket för att fixa fika! Syster och hennes kille kom förbi och vi satt och pratade ett tag och fikade med blåbärspaj. Mums!
Kvällen spenderades med att kolla på bilder varvat med friidrott.DSC_0698

Järvafältet.

DSC_0701

Gamla adressen!

DSC_0703

Här bodde vi!

DSC_0705

På söndagen skulle jag på Teamträff med TEAM FAIRING. Vid 12 träffades vi på gymmet och hann med en hel del skitsnack, klädprovning, diettips och tävlingssnack. Kul att träffa så många andra jämlika träningstokar! Passade även på att lasta in två kartonger med tillskott i bilen när jag åkte hem! Satt sedan i bilen sex timmar för att ta mig hem till Karlskrona igen. Rastlös var jag! Men det var skönt att komma hem till mannen igen!