Följ mig på Instagram: @helenwil

måndag, april 25, 2011

“Hemma” igen

Igår landade vi här nere i Karlskrona igen. Det har varit en härlig vecka i Falun och Årjäng! Vi har hunnit med en hel del träning, träffat vänner och familj och njutit av det fina vädret! Har även fått mig en motivationsboost i träningen. Sällskap av Tobias nästan varje dag och lite variation av maskinerna gör susen! Nu är det bara att bita ihop och ta sig igenom tömning och laddning inför Oslo. På lördag ska formen vara på topp!

Vi åkte ner till Karlskrona igår för att få en dag att komma i ordning här nere. Tvätt och lite plock har vi hunnit med idag. Vi har även njutit av varandras sällskap! Kändes lite vemodigt att lämna Falun. Familj, vänner, hus… Det finns mycket som drar.
Men snart är man nog tillbaka i vardagen igen! skola, träning och nya vänner!

söndag, april 17, 2011

Myshelg!

I fredags var jag uppe med tuppen för att hinna med all träning innan vi packade in oss i bilen och åkte norrut. Det är inte varje dag man har avverkat 12 km och ett benpass innan klockan 10! Sov som en prinsessa i bilen!
Vi åkte upp till Årjäng och svärföräldrarna. Svärmor fyller nämligen 60 och vi hade lurat i henne att Tobias skulle jobba så att vi inte kunde komma på hennes födelsedag. Men på kvällen när hon kom hem från skogen med hunden vart hon glatt överraskade när vi stod innanför dörren! Vi åt lite grillat och myste i soffan på kvällen.

På lördagen var det dags för kalas och vi åkte iväg till Hennickehammars Herrgård i Filipstad. Vi hade bokat övernattning och tre-rätters middag. När vi kom dit var det eftermiddagsfika och vi satt i salongen och myste.

DSC_0630

DSC_0556

I detta mysiga rum bodde jag och Tobias.

DSC_0602

Vi skålade i champagne och bytte lite födelsedagspresenter. Både jag, svärmor, svägerskan och gudsonen fyller år i april. så vi passar på att fira alla samtidigt!
Efter det var vi ut en sväng och lekte med gudsonen. Jag tog massor av bilder och provade alla möjliga inställningar på kameran. Kul!

DSC_0664DSC_0829DSC_0678DSC_0680DSC_0792DSC_0724

DSC_0883

Till middag åt jag gratinerad chevreost med lufttorkad skinka, Domtagris med rostad bakpotatis och ostbricka. Riktigt gott var det! Sedan satt vi i salongen och pratade och spelade kort. En riktigt trevlig och mysig kväll!

DSC_0897DSC_0901DSC_0932 

Jag och mannen!

I morse var det dags att pallra sig upp tidigt igen. Kl 6 var jag uppe och avverkade morgonpromenaden. Kände mig välförtjänt av en hotellfrukost efter det!

DSC_0943


Idag har det varit riktigt vårväder och strålande sol! Mysigt! skönt att komma hem och träffa familj igen. Och i mitten på veckan åker vi hem till Falun för att hälsa på mina föräldrar. Vi får passa på när vi ändå har åkt en bit norrut!

tisdag, april 12, 2011

Helgen i Göteborg/Alingsås

Börjar hämta mig efter en intensiv men rolig helg i Göteborg och Alingsås!

Vi startade från Karlskrona vid lunch på fredagen. Ösregn och blåst lämnade vi bakom oss när vi körde mot Göteborg. Jag tillbringade större delen av resan i baksätet, ätandes. Fyllde med kolhydrater. Mums!
Väl framme i Göteborg letade vi reda på lägenheten där Maria och Therese skulle bo. Inte det lättaste, men med guidning gick det bra! Efter att vi dumpat deras väskor åkte vi mot hotellet. Jag och Alex hade bokat rum på Scandic Rubinen. Kul att se henne igen! Det blir inte allt för ofta, men vi håller kontakten via telefon och internet!
Laddningen fortsatte hela kvällen och jag följde med de andra till Hard Rock. de mumsade på burgare och kycklingvingar medan jag satt och tittade på. Det störde mig dock inte då jag var så fokuserad på tävlingen. Och dessutom proppmätt av alla kolhydrater!

Lördagen startades redan vid halv sex då vi klev upp och gav oss av mot Alingsås. Jag hade spraytanning-tid vid halv åtta på morgonen. Fick på mig två lager färg innan innan registreringen och två lager efter. Och jag måste säga att den här gången vart färgen perfekt! Supernöjd!
Efter registreringen sminkade jag mig och fixade håret. Jag ville ha lockar, men det mesta han räta ut sig innan det var dags för scenen.
Sedan var det bara att lägga sig ner och vänta. Låg med benen i högläge och laddade med kolhydrater. Det vart en hel del tjejsnack, då vi väntade i ett rum med ca 10 tjejer!
Vid två var det dags för tävling. Formen kändes bättre än i december och jag var laddad! I finalen fick vi prova på T-walken. alla gjorde nog olika för det var lite luddigt vad som gällde. Som tur var bedömde inte domarna den, utan det var prov och försök. Tyckte dock att det gick helt ok för mig, poseringarna i kanterna av scenen gick inge bra då jag missförstod vad man skulle göra. Men nu vet jag hur det går till och det är bara att öva, öva, öva!
Jag slutade på en femte plats i min klass. Sådär nöjd med placeringen. Tror jag åt för mycket under laddningen och slätade ut lite, tyvärr!

Efter tävlingen var jag supertrött och vi åkte ganska omgående tillbaka till Göteborg. Nu hade Ulrika anslutit och vi var fem tjejer som begav oss.
När vi kom till Göteborg vid halv fem gick vi till subway (mitt önskemål) för att få nåt litet i oss. Vi hade bokat bord vid åtta och alla var lite små hungriga. Och jag kan säga att jag vart lagom utstirrad när jag kom gående i träningskläder med massor av brunfärg och smink! folk stannade och vände sig om efter mig!
Jag hann sedan med en liten powernap innan det var dags att fixa sig inför kvällen. Och vilken kväll sen! Den började med att flickorna sjöng för mig och hade med sig champagne. så vi skålade i champagne, kollade bilder och diskuterade dagen. Sedan fortsatte vi till en köttrestaurang där man fick beställa kött efter sort och storlek, samt tillbehör. Jag åt oxe, bakpotatis och salladsbuffé. Och ett glas vin slank ner! Och det bästa av allt; jag vart bjuden på maten eftersom jag fyllde år! Superbra present!
Kvällen fortsatte sedan på tranqilo, drinkar för tjejerna men jag nöjde mig med cola!
Vid två kom vi tillbaka till hotellet och det var underbart att få lägga sig i sängen och sova!

Söndagen startades med en lång hotellfrukost! Mums! Sedan fika med Jens. Vi satt vid ån i solen och åt mjukglass! Lovely!
Vid två gav vi oss av hemåt igen. Vi stannade i Kungsbacka och tog oss en tur på Freeport. Vi hittade dock inte mycket fint där… tyvärr.
Vid nio på kvällen trillade jag in genom dörren här hemma. Utmattad efter en intensiv, men superrolig helg! Detta måste göras om! Kanske i form av en träningshelg istället för tävling, men kombinationen av oss tjejer var klockren!

Nu är träningen igång igen. Siktet inställt på Oslo Grand Prix. Och planen är att jag ska äntra scenen något hårdare där. Bara att kämpa på!

Tack alla som var med och hjälpte mig i min tävlingssatsning, ni är guld värda!

Tobias
Världens underbaraste och mest tålmodiga make! Mitt allt.

Marie och Lok&Motion.
Tack för ditt stöd och hjälp med posering och träning. Tack för att du alltid ställer upp och lugnar mig och svarar på frågor!

Lasse och Fairing
Tack för ert stöd med supergoda tillskott och ett härligt team!

Flickorna som vare med i helgen
Tack för ert stöd med bilkörning, pepp och hejjarop på tävlingen! Och tack för en helg fylld av skratt!

Alla på gymmet som är intresserade och peppar de dagar jag är trött och bara vill gå hem. Ni är super!

Familj och vänner där hemma som prioriteras bort och inte hör av mig till så ofta. Ni finns alltid i mina tankar, även om jag inte visar det!

onsdag, april 06, 2011

Blomsterbud

Det ringde på dörren igår och det kom ett blomsterbud.

DSC_0489-1

Fina blommor från mina föräldrar med en grattis och lycka till hälsning.
Jag fyller ju år på lördag så jag antar att de skickade dem lite tidigare för att jag skulle ha tid att njuta av dem innan jag åker.
Nu pryder de köksbordet så fint! Gillar att ha blommor i vas på bordet, men det blir inte av att jag köper det själv. Därför blir jag extra glad när jag får blommor!

Annars känns formen super! Vätskan håller på att släppa och jag längtar till laddningen på fredag. Dels för att jag äntligen får äta kolhydrater igen men också för att det ska bli kul att se hur formen ser ut när musklerna blir fylligare!
Längtar till på lördag!

Nu kvällsmål, vit fisk och gröna bönor. Mums…

lördag, april 02, 2011

Lördagsmys!

Sitter i soffan och zappar mellan Körslaget och Är du smartare än en femteklassare. Lyxar till det med en Fairing Recovery bar och en kopp kaffe med vispat complete protein 3.

DSC_0464
Kaffe och vispat vaniljprotein med en gnutta kanel i. Lyx!


Sista helgen innan tävling. Passar på att fylla på med lite extra kolhydrater inför tömningen. ska bli kul att se slutresultatet den här gången! Hoppas på en bättre sistavecka än jag hade i December. Ligga däckad i migrän och sedan bli knas i magen är inte den bästa uppladdningen! En saltladdning som inte gick vägen satte också sina spår på formen. Men den här gången, den här gången ska allt gå enligt plan!
Ser fram emot tävling!