Följ mig på Instagram: @helenwil

onsdag, mars 23, 2011

Formen tre veckor innan tävling

 

19 mars (18)-1

söndag, mars 20, 2011

Det går bra nu…

… nästan lite för bra!

Mätningar igår visade att jag varit lite väl effektiv med träningen och tappat lite för mycket i vikt. Vill ju inte ta av musklerna!
Lördag är vilodag för mig och höjning av energiintaget. kroppen får vila och återhämta sig lite inför en ny vecka! Ett upplägg som passar mig både i dietsyfte och mentalt.
Så igår passade jag på att äta lite extra kolhydrater för att ladda upp kroppen. Dagen började med en promenad följt av nybakt bröd! Det har nu blivit en rutin hos oss att jag promenerar och Tobias bakar på lördagsmorgnar, perfekt!
Unnade mig även lite lördagsgodis i form av Fairings recovery bar i smaken mjölkchoklad. Supergod, smakar som kexchoklad!

DSC_0499

Dagen spenderades framför TV:n då det är skidåkning i Falun. Strålade väder där hemma. Måste erkänna att jag längtar hem lite extra man ser såna bilder hemifrån!
Sedan var det en rejäl vårstädning av bilen, invändigt, utvändigt och vaxning! så nu glänser den så fint i solen! Efter det svängde vi förbi gymmet. Tobias tränade och jag övade posering. T-walk och nya skor som ska gås in. Det kommer bli bra det här!

Vi avslutade dagen med att äta middag ute. Bakpotatis och lax för min del. Sedan gick vi på bio och såg Adjustment Bureau. Jag tyckte det var en bra film. Vi gick ut lite fundersamma från bion, men båda tyckte att den var bra och underhållande.

Ha det gott!

onsdag, mars 16, 2011

Autopilot

Senaste veckorna har gått som på autopilot. Promenad, äta, skola, äta, plugga, äta, träna, äta… Jag har inte hunnit tänka så mycket, bara gjort. Men nu är tentan skriven för den här gången! Och nu har luften gått ur mig totalt! Igår låg jag på soffan och läste en bra bok hela dagen. Idag har jag TV:n på istället. Världscupfinalen i alpint har satt igång och det är slottssprinten.
Men helt lat har jag ju inte varit, träningen har ju genomförts! Med bra resultat dessutom! Jag klarade av att köra axelpress helt själv igår, med bikter som jag inte klarat att få upp själv tidigare! Men utöver träningen har jag inte haft så mycket energi över.
Idag står poseringsträning och formkoll på schemat. Det börjar ju dra ihop sig nu och sista veckornas träning ska planeras. Jag ska även ta mig igenom ett benpass, som jag ser fram emot samtidigt som jag bävar!
Kvällen kommer sedan att avslutas med klassfest. Har inte gått på så många tidigare, men nu är jag ensam hemma och har inget annat för mig! Trevlans!

Pratade även med min vän Evalinda i måndags. Skönt att få ventilera lite tankar och funderingar. Tack för ditt stöd och krya på dig vännen!AAB7p

Luciapokalen 2009, Foto: Alexandra Söder.