Följ mig på Instagram: @helenwil

tisdag, juli 28, 2009


Cheesecake!!!!!



Go padres!!


På Venice beach

Den fina bilen!

Det blev inget I do den här gången.

Jumbo margarita i Old Town (dock inte min)

Dagarna bara springer förbi!

Sista dagen i San Diego. Vi ska snart göra oss iordning för att gå ut och äta middag. Vi skulle ha gått ut med Michelle och Peter, men Peter har magsjuka och har spytt hela dagen. Michelle mår lite bättre så hon följer nog med en stund. Lite tråkigt att han skulle bli sjuk nu! Men sånt kan man ju inte rå för. Idag har vi åkt runt och fixat lite smågrejer innan vi ska åka hem. Bara tagit det lugnt! Har köpt skor till brölloppet i augusti, superfina!!

Vegas var iaf väldigt roligt, men jobbigt.

Vi upptäckte att Stratosphere ligger lite off, man får ta taxi ner till södra änden så fort man ska gå ut, för det är där alla bra ställen ligger. Men då vet vi det till nästa gång!
dagarna spenderades med att gå runt i alla casionon och spela bort lite pengar. Vi försökte hålla oss inne så mycket som möjligt då jag tyckte att det var för varmt ute. Efter 10 min var jag jätte arg och genomsvettig. Är glad att pojkarna stod ut med mig!

Fredag kväll passade vi på att fira vår bröllopsdag. (vi hade planer alla andra kvällar). så 18.30 fick jag order om att vara klar. Vi knallade ner i foajén och där stod en limousine och väntade på oss. Champagne och cruising på strippen. Inte illa! Fick även ett par diamantörhängen när vi satt och skålade!! Turen avslutades med att besöka A Special memory. Det lilla kapellet där vi gifte oss i oktober 2006. Vi tog lite kort och skålade innan vi åkte tillbaka till hotellet.
efter det åt vi middag i tornet på Stratosphere. När vi satte oss hade vi utsikt över hela Vegas och solnedgången!! Det roliga var att restaurangen snurrade, så man fick se hela Vega uppifrån när man satt där. Väldigt mysigt!! men dyrt. dyraste middagen jag någonsin ätit!!
Kvällen avslutades med en drink på the bar at times square på new york new york, och dans till livemusik. En perfekt kväll!!

På lördagen gick vi upp tidigt, trots att båda var trötta och lite bakis. Vi tog taxi till en teater där Michelle skulle tävla i USA Nationals. där blev vi sittande i några timmar då det var flera hundra tävlande med. Hon placerade sig iaf top 10 av ca 50 tävlande. Superbra!!!
Sedan shoppade vi lite på planet hollywood innan vi åkte hem och sov middag.
På kvällen var vi ut och firade med Michelle &:co på Chhesecake Factory. Jag och Michelle delade på två cheesecakes. En med peanutbutter och en chocolate tower. Supergott!!

Söndagen checkade vi ut och tog det lugnt innan det var dags att åka hem. chrille var lite sliten och gick mest runt tyst. På vägen hem stannade vi och åt hamburgare på Peggy sue's diner mitt ute i öknen. Väldigt gott!! vi släppte av chrille i LA vid 21 för han skulle flyga hem idag på morgonen.

Det har varit en superrolig men intensiv helg. Många steg har vi gått så vi är lite slitna idag.

Nu ska vi duscha innan det är daggs för middag och sista kvällen här i San Diego. tråkigt nog. båda hade velat stanna lite längre. Men vi har kommit överens om att åka hit snart igen!!!

fredag, juli 24, 2009

Viva Las Vegas!!

Nu är vi i Vegas! Har checkat in på hotellet och kikat runt här. Vi bor på Stratosphere i norr änden av strippen. Har alltid bott i södra änden förut, så nu passade vi på att se andra änden!!
Veckan har spenderats med en hel del shopping.
Las americas och Fashion Valley har vi klarat av. Samt cheesecake factory. Jag åt dock ingen cheesecake den här gången. jag och Michelle ska nämligen dit och äta efter hennes show!! Men Chrille tog en så jag fick norpa ett hörn och få en förmak.

I söndags skjutsade jag Chrille och Tobias till Desi's de satt där i 8 timmar och pratade skit och drack öl. Desi kände igen oss och vi fick varsin kram när vi kom dit. Väldigt trevligt. Jag åkte dock hem och kollade på film efter ett tag och killarna fick ta en taxi hem.

I måndags var vi på baseball igen. En mycket bättre match, men tyvärr så förlorade San Diego igen.

Tisdagen hyrde vi kajaker och paddlade runt i mission bay ett tag. Sen gick vi til wave house och solade och åt mat och killarna drack öl. Trevligt. På kvällen åkte vi till old Town och åt mexicanskt och drack jumbo margaritas (inte jag). vi mötte även upp Scott och hans kompisar, som vart väldigt på lyset efter ett tag. Trevligt. Kvällen avslutades på desi's.

Igår åkte vi till Los Angeles. Venice beach, Hollywood Blvd, Rodeo drive och allt det som man ska se hann vi med. Tog kort på skylten och fina bilar också.
Sedan styrde vi mot Vegas och tog in på ett motell mitt i öknen. Asvarmt! Det kände som att gå in i en bastu när men öppnade bildörren!!
Idag fortsatte vi till Vegas och ikväll sak vi gå på Sin City comedy. Det ska bli kul!!

Lägger in lite fler bilde imorgon från vårt äventyr.
Nu måste jag kila. Ska leta reda på killarna! (förmodligen bara att kika i närmsta bar)

Ha det toppen!!

söndag, juli 19, 2009

Lördag

Vi åkte till Mission Valley igår. Middag på Outback steakhouse. Mums!! Stek med bakadpotatis blev det. Och Michelle kände hon som ägde restaurangen så det försvann 20 dollar från vår nota. billig och god middag :)
Sedan gick vi till bion. Bruno. Vad ska jag säga, kan inte rekommendera någon att gå och se den. Provocerande och pinsam. Vi tittade en timme, sen gick vi därifrån. så det blev en tidig kväll igår!

Idag tog jag sovmorgon och lät bli att ställa väckarklockan. 8.15 var jag klarvaken och la mig och läste.
Vid 10 mötte jag Michelle på gymmet för ett armpass. Mycket mjölksyra! Och så har jag världens träningsvärk i baksida lår och rumpa från igår. En lite försmak av hur höste kommer att se ut för min del. Michelle har lovat att hjälpa mig med kost och träning till tävlingen i december. Jobbigt men kul kommer det att bli!!
Resten av dagen spenderades på stranden. Vi sparkade lite boll och låg och snackade skit. Trevligt!!
Vid 16 åkte Tobias mot LAX för att hämta Chrille och jag och Michelle åkte till gymmet för pass nummer två idag (3 för hennes del!) så nu har jag hunnit med 4 styrkepass och 2 konditionspass på 4 dagar. inte illa för att vara på semester!!

Nu har vi varit och köpt film och slappa lite i soffan medan vi väntar på Chrille och Tobias. Det är bara jag och Michelle hemma för hennes kille har åkt till sin familj i Puerto Rico.
Tjejfilm, proteindrink och sockerfritt tuggummi!!! Den perfekta kvällen ;)
(jag har köpt lite godis, men Michelle får vänta till efter hennes tävling)

lördag, juli 18, 2009

bilder

Nostalgi tripp till Beech street och vår gamla lägenhet. inte utan att man längtar tillbaka!!







Kyrka som visade sig vara ett mormon tempel.




En del av ölsorterna på baren Neighborhood som vi var till.
Lägg väl märke till texten nere till höger "beer is food".

Baseball med den obligatoriska korven och lite action bilder!




Minigolf på missionbeach och lite arcadspel hann vi med idag!

alla bilder kan ni kika på här:
Kommer att lägga in fler bilder eftersom!!
Nu är det dags för dusch innan vi ska till Outback steakhouse och äta och sen fortsätta till bion. Bruno ska vi se. Hoppas den är bra!

fredag, juli 17, 2009

Forlust...

Padres forlorade igar. Trakigt. Men de kan ju inte vinna alla ganger.
Vi stannade inte ens kvar for att se klart matchen...

Torsdagen spenderades med bilakande och promenerande i La Jolla. Harlig utsikt!!! Sedan akte vi en bit norrut for att ata lunch i solana beach. Hamburgare och kycklingburgare slank ner i vara magar! Mums.
Sedan akte vi forbi en kyrka som ligger bredvid interstate 5. Varenda gang vi akt forbi den forut sa har jag velat stanna och titta, sa nu var det dags. Vi blev haffade av en herre som forklarade att det var ett tempel som leddes av en profet och hans 12 apostlar, byggt 1993. Man fick inte ga in i templet om man inte var djupt troende. Han avslutade med att forsoka fa oss att ta emot Mormornernas bibel. Vi skyndade oss darifran, men hann med att ta kort pa utsidan iaf. Vi var inte lika imponerade nar vi akte darifran som nar vi kom.

Sen tog vi oss hem for en liten power nap innan vi akte till baseballen.
Nar vi letade parkering hittade vi en bar med massa olika sorters ol och vin. Dar stannade vi till pa vag till matchen. Man fick provsmaka olen inna man kopte den och sa var det happy hour!!
Vi tyckte det var konstigt att vi inte hade hittat den baren forut, sa vi fragade hur lange de funnits. De hade oppnat for ett ar sedan, sa det var ju inte sa konstigt att vi inte hittade den for tva ar sedan ;) Jag tyckte att servitriserna hade snygga trojor, sa Tobias kopte en at mig.

Som sagt sa var inte sjalva matchen sa rolig, men vi passade pa att ata korv och jordnotter iaf!!

Nu har jag atit frukost efter en joggingtur langs stranden. Stralande sol kl 7 pa morgonen innebar att det kommer bli varmt idag! Det ar bra for dagen kommer att spenderas pa stranden med en boll och ikvall ska vi nog ga pa bio med michelle.

Nu ska jag hoppa in i bilen och bege mig till gymmet. kl 9 ska jag traffa Michelle for ett styrkepass. Tungt men valdigt roligt!!
Lagger uppe lite bilde senare idag, hinner inte med det nu!

Ha det toppen dar hemma, vi funderar pa att stanna kvar har och strunta i att aka hem!!! ;)

torsdag, juli 16, 2009

Nyaten och redo for aventyr!!

Lanar Michelles dator da Tobias anvander min, sa inga prickar idag!
Klockan ar 9.30 har, det ar redan stralande sol. Vilket innabar att det kommer bli en varm dag!
Idag ska vi aka upp till La jolla som ligger ca 1h norrut. Ga runt och njuta av vadret och varandra! Mysigt!
dagen startades dock redan klockan 5 imorse for min del. Da vart jag vackt av Michelle och vi at frukost innan vi akte till gymmet. Ett intensivt och roligt styrkepass pa ca 1,5 timme avverkade vi innan hon skulle borja jobba.
Sen akte jag hem och vackte Tobias och at en till frukost med honom. En perfekt semester: traning, bra sallskap och lata dagar!! njuter for fullt!

Nu ska vi packa in oss i bilen och bege oss norrut. Nar vi kommer tillbaka blir det troligtvis en baseballmatch innan dagen avslutas med lite skitsnack och skvaller med Michelle!

Har bor Michelle (och vi)!!!
http://www.mapquest.com/maps?city=San+Diego&state=CA&address=826+Anacapa+Court&zipcode=92109

onsdag, juli 15, 2009

Back in San diego!!


Nu är vi äntligen här!! Underbart!!
Flygresan var sådär, 25 timmar tog det från att vi lämnade huset tills vi landade i San Diego.
första planet tog 8h 30min. vi satt bredvid toaletterna, så alla i kön lutade sig mot min stol. Ganska svårt att sova när folk buttade på stolen hela tiden. Dessutom var videosystemet trasigt, så det blev ingen film :( Vi roade oss med böcker och spel istället!!

Pitstop på O'learys för en öl innan vi lämnade Arlanda!

Paus i Philadelphia i två timmar inna vi gick ombord på nästa plan. 5h 30min, denna flygning spenderades sovande. ingen av oss kunde hålla ögonen öppna!!
När vi kom av planet möttes vi av en glad Michelle som kom och skjutsade oss till hyrbilen.
de bor i en trea alldeles vid stranden! Ett kvarter till Mission bay och två till havet. Super! Dessutom har hon fixat så vi får träna där hon jobbar!!!


Idag vaknade vi vid 6.30 och kunde inte somna. så vi tog oss en promenad och åt lite frukost vid standen. Mysigt. Nu ska jag duscha och sen ska vi handla mat och annat nödvändigt.

Promenad i kvarteren där Michelle bor. awesome!

Ha det toppen där hemma. vi längtar inte hem ;)

måndag, juli 13, 2009

resfeber...


Oj vilken fullspäckad vecka!
Massor av besök har vi haft. Och så har jag pusslat in all träning... det har inte blivit mycket tid över!!
lördgen startades med ett dubbelpass på gymmet. Axlar och bröst fick sig en omgång innan jag gick på ett spinningpass. Resten av dagen var bokad, så jag fick passa på inna de andra gick upp.
När jag kom hem bakade jag scones och väckte tobias och gästerna.
Därefter började vi fixa oss inför kvällen. Pirates of Siljan skulle vi på. Massa båtar som åker ut och knyter ihop sig på siljan.
Dresscode: pirat.
Sedan är det bara att festa gärnet till alla sover;)
Utklädda och glada i hågen begav vi oss mot Leksand i ösregn och åska. men båtägaren hade satt upp presseningar som skydd för regnet, så det störde inte.
Vi belv kvar ute på vattnet till strax efter två. då hade båtägaren somnat och alla andra var trötta, så vi styrde in mot land efter en supertrevlig kväll!!

De flesta hade traditionella piratkostymer som jag och Tobias...

Men helt plötsligt kom denna båt åkandes, fullt med somaliska Pirater som bombade oss med vattenballonger. Fyndigt!

söndagen var ganska lugn då vi sov halva dagen. Sendan hade vi brunch för tobias bakfulla kompisar. Trevligt.

Jag pallrade mig till gymmet för ett benpass, som känns i rumpan idag. Blir stelare och stelare så det är nog tur att jag ska sitta still hela dagen imorgon.

Idag har jag tagit det lugnt och packat och tränat. för imorgon bär det av. San diego here we come!! Längtar så otroligt mycket!! Och så blir det en tur till Vegas för att titta på USA Nationals. Spännande!

Nu ska jag krypa ner i sängen. 05:30 imorgon bär det av!!

Dröm sött!

fredag, juli 03, 2009

Det var ett tag sen...

oj, vad länge sen jag skrev!

Har jobbat, tränat ätit och sovit. Mycket att göra och lite tid och energi. Värmen har även gjort sitt och jag har inte suttit speciellt mycket framför datorn. Umgås hellre med Tobias nu när han är hemma på semester!! Men nu är det snart bara en vecka kvar tills vi åker!!! San diego!! Har fått svar av Michelle och hon har precis flyttat och vi ska bo hos henne under vår vistelse där. Lovely!!
Förra helegn var vi på Big lake Run 2009. Cruising runt Siljan. Ca 600 raggarbilar, strålande sol, öl i massor och en hel del lättklädda och rödbrända kroppar. Kul men väldigt varmt!! Jag ställde upp som chaufför och pimplade vatten hela dagen!!

Den lilla bilen jag körde
Pit stop
Nu väntar en vecka full av besök. De första har redan varit här och grillat och spelat wii. Mycket trevligt!! Det måste göras om!
Imorgon kommer Tobias bestman med fru och son och ska stanna mån-ons. På tors kommer den andra marskalken med fru och ska stanna till söndag. Då blir set sightseeing i Falun och Piratfest. Och så ska ju all träning hinnas med!! fullspäckat schema!! Sen är det baar att packa och ge sig av till amerikat!!
Nu ska springskorna på och en långtur ska avverkas!