Följ mig på Instagram: @helenwil

tisdag, mars 31, 2009

Träningsvärk...

... i hålfötterna. (Heter det verkligen så?!?)Jättekonstig känsla, har aldrig haft det förut! Kände när jag var ute och sprang igår att jag spände fötterna och blev trött under fötterna, men jag trodde inte att med kunde få träningsvärk DÄR!!

Tog cykeln till jobbet imorse och med minusgrader inatt så var det is på några ställen. Så jag fick cykla/gå om vart annat. Men det gick ju fortare än att gå hela vägen. Kom även fram till att det skulle bli plusgrader under dagen så att det inte var halt när jag skull hem.
Nu har jag hunnit träna och vara hemma i en halvtimme. Sparade ca 40 minuter på att cykla till och från gymmet istället för att gå! Toppen!! Får använda den tiden till att diska och plocka undan. Ser nämligen ganska stökigt ut.

Och sen avslutas kvällen med NCIS!! Lovely!!

måndag, mars 30, 2009

Cykeln fick stå idag.

Hade tänkt ta cykeln till jobbet idag och sen åka till gymmet. Men efter en natt med dålig sömn kände jag mig sliten imorse. Detta i kombination med att det var minusgrader ute och det som var blöt asfalt igår var nu isgata. Eftersom det var så det såg ut i november när jag cyklade omkull vill jag inte ta några risker nu. Handen har ju blivit hyfsat funktionell igen och jag vill inte dra på mig en ny skada! Det fick bli promenad till och från jobbet, det tar ca 30 min enkel väg. Skönt!

Väl hemma fastnade jag med Tobias Knasen tidning, rolig läsning :) och det var nära att jag struntade i passet. Men ny vecka innebär nya mål och då kände jag att jag inte kan börja med en vilodag. Så jag begav mig ut på en joggingrunda i lössnön. Tösnö upp till knäna med tunn skare. Sådär så att man tror att det ska hålla, men man trampar igenom. Varpå näste tre fyra steg också trampas igenom för att sedan lyckas hålla sig på skaren två steg innan allt upprepas igen. Ett väldigt intensivt pass med andra ord! Men det är sånt som får mig att kämpa extra mycket. Det är bara att bestämma sig och trampa vidare och känna hur kroppen får arbeta!! Sprang förbi ett litet "berg" också där jag passade på att lägga in några rusher uppför. Fötterna bara försvann under mig och det brände i låren när jag kom upp på toppen. Härligt!!
Med sån här träning kommer flodhäst-känslan att försvinna på nolltid!!

Helgen gick nog sådär med rutiner. Lyckades få in de träningspass jag hade tänkt mig och unnade mig lite god mat på lördag kväll. Till och med ett glas vin slank ner. Men restan av helgen gick sådär. Inte för att jag åt onyttigt, men jag åt alldeles för lite! Var hemma hos föräldrarna och röjde och det gick för lång tid mellan målen plus att de blev för små. Men det är lätt fixat till nästa helg. Får planera lite bättre på morgonen bara!

Nu ska jag lägga mig på soffan och kolla på CSI innan det är dags för sängen. Ska nog passa på att ligga lite på spikmattan också, måste ju ge den en chans och se om det blir nån skillnad av att använda den.

söndag, mars 29, 2009

Ännu en helg är slut...

Har varit en trevlig helg. Tobias hade en kompis på besök hela helgen, så jag har varit hos mina föräldrar och renast ur bland alla grejer jag har kvar där. Ett evighetsgöra känns det som!! Det mesta ska slängas eller bäras upp på vinden, men det tar ju evigheter att sortera allt!!

Igår var jag på gymmet och körde baksida lår och triceps. Har en hel del träningsvärk i armarna idag.!! På eftermiddagen hade jag bokat in mig på en helkroppsmassage. Mumma. Det var otroligt skönt!! Ska ta tag i det där nu och börja gå regelbundet för att lösa upp knutar och stelhet!!
På kvällen fick vi besök och vi invigde vår stora gasolgrill!! mumma!! fläskfilé, kyckling och grönsaker på grille och klyftpotatis till det. Unnade mig även ett glas vin till maten. En trevlig kväll vart det!!

Idag har jag varit hos mamma och pappa igen. Och när jag kom hem var jag ut och sprang en runda. Valde att trampa runt på stigar i skogen, vilket är väldigt jobbigt när det är massa tösnö överallt. Sprang sick sack som ett annat fyllo!! Men härligt var det!!!

Nu hade vi tänkt kolla på Wipeout och mysa i soffan. Medan kycklingen till matlådorna står i ugnen och tvättmaskinen går. Men vad händer då, jo det går en säkring och tvätten stannar med massa vatten i och ugnen är helt död. Typiskt!! Att vi sen inte har rätt säkring hemme gör ju att det tar extra tid att åka till macken och köpa dem. Drygt!!!
Som tur är så har vi inspelningsbar box och kan pausa och titta på tv när det är ordnat.

fredag, mars 27, 2009

dags för lets dance!!

Maten är snart klar, lax och klyftpotatis, Tobias är hemma och vi ska mysa i soffan!! I like!!! Spela in så ska det låta och titta på lets dance. Sedan tittar vi på så ska det låta under nyheterna och det är slut lagom till med får se resultatet i lets dance. Toppen!!

Tänkte ta mig en springtur idag, men kroppen var trött och vädret inte så lockande. Blåst och snöfall. Så det fick bli vila idag och löppass imorgon istället.

Nu är det dags att duka fram och göra sig redo. Mina två favoriter är i final!! Jag hejade ju på Laila och Magnus från första programmet. Men nu måste jag ju välja en och då blir det så klart Magnus!!! Heja Heja!!

torsdag, mars 26, 2009

Nya rutiner

Vardagen börjar sätta sig nu. Vakna 06.30 och snooza 15 min. Upp, duscha, fiffa till sig äta frukost och cykla till jobbet. Jobba till 17 och cykla till gymmet. Träna, hem och äta, duscha, kolla mail och titta på TV, sova.

Det bästa med jobbet är alla fikapauser! De kommer med perfekta mellanrum för att få in alla måltider. Så här ser min dag ut:
07:00 Frukost- gröt, vaniljprotein, nötter och mjölk
09:30 Mellanmål- keso och nötter
12:00 Lunch- Kyckling, ris/potatis och grönsaker
14:45 Mellanmål- keso och nötter
17:20 Träning- ibland en frukt innan om jag är hungrig
18:30 Efter tränings mål- protein och riskakor
21:30 Kvällsmål- kesella, nötter och ev grönsaker

Energin intas med bra mellanrum och lagom stora portioner. Nu kommer jag bli skitsnygg :)

Får hoppas att jag lyckas hitta en bra rutin på helgerna också. Det är ju de som har ställt till det för mig tidigare.

Nu är det dags för att äta lite innan jag ska sova. Ska krypa ner i sängen med spikmattan och nya BODY, med snygga Anna-Maria på framsidan!

onsdag, mars 25, 2009

Träningsvärk

Funderade på att skippa träningen idag och vila. Känns som att jag har ont i hela kroppen!! Men efter att jag känt igenom kroppen kom jag fram till att ben och mage var redo för en omgång. Sagt och gjort, cyklade till gymmet efter jobbet och genomförde ett expresspass på 35 min. Då hann jag med:
Benböj i smith, 4 set
Benpress uppåt, 4 set
Leg extension, 4 set avslutade med drop set
Liggande benpress, 4 set
och för magen:
Fällkniven, 4 set
magmaskin, 4 set
Ländrygg, 4 set

Får hoppas att jag inte känner mig lika stel imorgon, då är det nog rygg som ska få sig en omgång!! Härligt!!

Efter träningen blev jag hämtad av mamma, vi åkte till Borlänge för de hade klubbkväll på en affär som säljer skinnjackor. Jag har funderat på att köpa en svart så mamma bjöd med mig.
Hittade en as-snygg som jag tyckte var lite dyr. Men när jag gick och funderade så sa mamma att hon skulle köpa den till mig i födelsedagspresent. Yippie!!!! Sånt tycker jag om. Då får man ju det man vill ha!! Tack mamma!!

Ha dock inte hittat sladden till kameran än, eller jag hittade den och tappade bort den. Men jag lägger upp bilder i helgen när Tobias kommer hem med min bärbara!!

Nu ska jag äta lite och ligga på soffan innan det är dags att sova!!

tisdag, mars 24, 2009

Svinkallt

Promenerade hem från gymmet. Hade ingen mössa med mig eftersom att det har börjat bli lite varmare. Men jag frös om öronen redan efter fem minuter. Nu när jag är hemma ser jag att det är 7,5 grader kallt!!!! What!!!
Men solen har smält bort snön nästan hela vägen. Så det var bart och torrt. Imorgon blir det premiär för cykeln när jag ska till jobbet!!
Kvällsmål: keslelladipp med grönsaker

Vill redan ge upp

Är redan trött på beach 2009. Hungrig och på fikat ville jag bara trycke i mig ostmackor!!!
Men det är bara att stå ut första veckan, sedan har det blivit en vana och man tänker inte längre på det. Då går det på rutin. Dags att komma in i mina gamla rutiner nu, passar ju bra när jag börjat jobba igen. Då äter jag regelbundet och träningen flyter på. Och det är då jag trivs som bäst, när jag får ha min rutiner!!

trodde att våren var här

men inte då. 5 grader kallt, sol och ca 1 dm nysnö. Får nog vänta ett tag med att cykla till jobbet. Drygt, det går ju så mycket fortare att ta sig till och från gymmet om man kan cykla. Men idag får det bli en promenad!

måndag, mars 23, 2009

Som en flodhäst

kände jag mig under löpturen. Motvind och snö i ögonen. Har inte tagit ett löpsteg sedan i höstas, det gick med andra ord seeeegt.
Men det är bara att kämpa på, nu kan det ju bara bli bättre!!

Lyckades iaf pallra mig runt 7 km på 50 min. Inte nån vidare tid måste jag säga. Men jag håller på att lära mig min pulsklocka och ska programera den med intervallpass och annat roligt. Då blir det en ny utmaning för varje pass! Härligt!!

Avslutade det hela med att skotta, får nog göra samma sak imorgon då det fortfarande snöar en hel del och är två grader kallt. Typiskt, jag som skulle cykla till jobbet idag!!!


En sån här rolig klocka har jag. Toppen!! Bara att programera den innan, ge sig ut och springa och sen får man all info på skärmen. Avstånd, hastighet, puls. Både max och medel. Plus att man kan se på en karta hur man har sprungit. Rolig leksak!!

Första dan på "nya"jobbet

Har precis kommit hem från jobbet, jajjemen, jag har börjat jobba igen!!! Kul!!
Blev kontaktad av min förra arbetsgivare som erbjöd mig ett heltidvikariat tom maj nästa år. Toppen!! Jobbar på samma jobb men har hela nya arbetsuppgifter. IT-support, sälj administration och telefonist. Känns bra att ha något att göra igen!

Beach 2009 är igång också. Det är läskigt hur fort man går upp i vikt och hur mycket man får slita för att bli av med det igen! Nu har jag iaf lagt på mig några lyxkilon för mycket för att det ska kännas bra. En liten mini diet inför sommaren. Taggad att få fram lite rutor till sommaren!!

Sitter och laddar för en löptur. 60 min är målet att jag ska klara att springa. Det var ju ett tag sen, men det går nog!!. Dock snöar det och är minusgrader igen, jag som hade hoppats att våren var på väg nu. Men inte då.....

söndag, mars 22, 2009

Hemma i Falun

Kom hem från Idre igår. Har varit en toppen vecka med mycket skidåkning! Vädret har varit sådär, det blåste en del och bara en dag med sol. Men det var hårt och fint i backarna så åkningan var toppen!! Och mina ben orkade mer än vad jag trodde. Var inte alls så trött i slutet av vecka som jag trodde att jag skulle vara.

Nu har jag gjort i ordninga matlådor inför veckan och Tobias har åkte till Karlskrona igen. Ensamt.

Imorgon är det dags för beach 2009!! Efter förkylning, sjukdom och en vecka i Idre är det dags att tighta till kroppen lite. Dags att sätta stopp för småätandet och träna lite extra för att bli snygg till sommaren ;)

onsdag, mars 18, 2009

Idre

En vecka i Idre med föräldrarna. Kul att åka skidor igen. Men jag måste erkänna att det suger lite i benen mot slutet av dagen. Jisses vad man har tappat uthållighet i benen!!

Igår blåste det så de fick lov att stänga några liftar och idag snöare det. Inte toppenväder direkt. Får hoppas att det blir bättre de dagar som är kvar!!

Nu är det dags för lunch och sedan ska vi ut i bakcen igen!

torsdag, mars 12, 2009

framme i el stockholmo

framme på hotellet. Kan konstatera igen att jag hatar rusningstrafik och att åka bil i Stockholm. Det är ingenting jag gör frivilligt!!!

Sitter och får i mig lite kaffe medan tobias är och hämtar sin telefon. Han hade tappat den när vi var ute och gick. Sen var det en tjej som hittade den och ringde upp "pappa" i telefonboken. Tobias pappa ringde vidare till mig och sa att vi måste ringa Tobias telefon för att få tillbaka den. Då märkte Tobias att den var borta!! Sicken snäll tjej!!

Nu ska jag snart fiffa mig. Resturang besök ikväll. trevligt ska det bli. Och jag kanske tar mig ett glas vin. Jag känner att jag är värd det!!
Smaklig måltid!

tidig morgon.

Har fått mycket gjort idag!!
Varit hos tandläkaren. Det var dags nu, hela tre år sedan sist. (inte bra). Men jag klarade mig utan hål. Fick i läxa att använda mer tandtråd, annars såg det bra ut. Toppen!!

Efter det passade jag på att träna, ben och biceps. Det gick segt idag. Har svårt att motivera mig till att köra hårda benpass. Tycker att det är ganska tråkigt.

Leg extension
Leg extension med ett ben
Sittande benpress
Liggande branpress
Benböj i smithmaskin

Cable curls
Bakåtlutade curls
Preacher curl

Dessa övningar toga jag mig igenom och nu ska jag snart hoppa in i duschen!

Sedan bär det av ner till el stockholmo igen. Middag med Tobias och en kompis samt hotellnatt. Mysigt!

onsdag, mars 11, 2009

HUR SKA MAN PRIORITERA?


Det sägs att det är nyttigt att varje dag äta ett äpple, och en banan för kalcium. Man ska också äta en apelsin för C-vitamin! Och det är ett måste att dricka en kopp grönt te (utan socker för att undvika diabetes) för att minska kolesterol i kroppen!
Man måste också dricka 2 liter vatten varje dag och sedan kissa lika mycket, vilket fördubblar tiden man hittills har tillbringat på toa. Man måste också dricka ett glas yoghurt varje dag för att få de bra bakterierna i magen, som ingen vet vad de exakt är, men du MÅSTE ha minst en miljon sådana i magen, annars är det illa!
Du ska också ta ett glas rött vin för att undvika hjärtinfarkt. Och så ett glas vitt vin för att skydda ditt nervsystem! Och ett glas öl (jag minns inte varför det var nyttigt!) Men om du tar dessa tre samtidigt kan du få stroke, fast det gör inte så mycket, du kommer inte ens att märka det.
Man ska också äta nötter och bönor/ärtor varje dag. En hel massa nötter/bönor/ärtor. Du ska äta 4 till 6 måltider per dag, lätta måltider, men glöm inte att du ska tugga varje tugga minst 36 gånger. Bara för det behövs det 5 timmar!
Och så en sak till: efter varje måltid ska du borsta tänderna. Borsta dina tänder efter äpplet, yoghurten, bananen, nötterna, bönorna och ärtorna. Detta ska du göra så länge du har tänder, och glöm inte tandtråden, tandköttsmassagen och munvattnet. När du ändå håller på med detta, kan du ju städa badrummet, kanske installera CD-spelare eller TV där inne, för med tanke på allt vattendrickande och tandborstande lär du tillbringa en hel del tid i badrummet.
Man måste också sova minst 8 timmar per dag och jobba 8 timmar per dag, plus de 5 timmarna som behövs för att äta, det blir 21 timmar. Det är 3 timmar kvar, under förutsättning att det inte är trafikstockning när du åker till och från jobbet. Enligt statistiken tittar folk på TV 3 timmar per dag. Det fungerar inte längre, eftersom man måste ta en promenad varje dag i minst en halv timme (ett råd: efter 15 minuters promenad, vänd tillbaka, i annat fall tar din promenad en hel timme).
Du måste också hinna med att träffa dina vänner, för de är som växter, måste tas hand om dagligen.
Bland allt annat måste du också hålla dig informerad, dvs. läsa minst två dags- och några stycken kvällstidningar, för att kunna ha en kritisk inställning i livet.
Du ska också ha sex varje dag, men utan att det ska bli rutinmässigt. Du ska vara innovativ, kreativ och varje gång på nytt förföra din partner. För detta krävs ju tid. Och då har vi inte ens nämnt tantriskt sex.
Du ska också hinna med din familj, hinna moppa golv, diska, tvätta, för att inte tala om allt du måste göra om du har barn eller husdjur.
När man räknar ihop allt detta ovan behövs det minst
29 timmar.
Den enda lösningen är att göra
flera saker samtidigt!
T.ex.
duscha med kallt vatten och håll munnen öppen så får du dina 2 liter vatten per dag. Medan du lämnar badrummet med tandborsten i munnen kan du samtidigt ha sex med din partner, som i sin tur tittar på TV och läser tidningar medan du torkar golv.
Då har du fortfarande en hand ledig, med vilken du kan
ringa till dina vänner och släktingar. Drick vin efter det , du kommer att behöva det.
Sen om du skulle få 2 minuter över,
skicka detta mail vidare till dina vänner (som man ska vårda dagligen), medan du äter äpplet, vilket är som sagt väldigt nyttigt.
Dags för mig att sluta nu, för mellan äpplet, yoghurten, ölen, den första litern vatten och min tredje måltid idag (inkl. nötter/bönor/ärtor), vet jag inte längre vad jag måste göra, men jag vet att jag måste gå på toa NU.
Jag lär spara några minuter om jag borstar tänderna samtidigt!

latmask

satte klockan vid 9 idag så jag skulle hinna träna innan jag ska till sjukhuset. Men sen hamnade jag framför datorn och hamnade i en djup paltkoma efter frukosten. Så det får bli träning efter sjukhuset istället. Baksida lår, axlar och mage står på schemat idag. Ett roligt pass!!
Och sen ska bilen besiktas. Har aldrig besiktat bilen tidigare, men Tobias har varit snäll och bokat en tid så det är bara att åka dit!!

Har förresten gått med i postkodlotteriet. Nästa gång är det min tur att vinna!!!

Det har snöat i tre dar nu, dags att skotta??

tisdag, mars 10, 2009

smoothie frälst

sitter och mumsar i mig en smoothie. Jordgubbar, blåbär, apelsin och vaniljprotein. Mumsigt vart det. Brukar vara för lat för att göra det, men idag var jag så sugen!!

Mycket på schemat idag. Pallrade mig till gymmet imorse. Segt efter att ha varit sjuk. Men bröst och triceps och vader fick sig en omgång idag.

EFter det var det dags för lunch, kyckling som vanligt. Men idag gjorde jag sås på en burk kesella och jordnötssmör som jag blandade i stekpannan. Vart klart godare än vad jag hade väntat mig!!
Var en sväng förbi mitt gamla jobb och hälsade på också. Det var trevligt att prata lite med dem!!

Nu på kvällen har jag passat på att baka lite till nästa vecka. Då ska jag till Idre med föräldrarna och jag har lovat mamma att jag ska fixa fikabröd. Så det blev bullbak och storstädning här hemma. Har ju inte orkat fixa när jag har varit sjuk. Men nu är det fint igen!!

Nu är det snart dags för Mästarnas Mästare. Börjar dra ihop sig nu, spännande att se vem som vinner. Jag tror starkt på Emma, men Malin och Per ligger nog också bra till!!

måndag, mars 09, 2009

gamla bloggar

satt och kollade runt på datorn och insåg att jag har startat flera bloggar på olika ställen. Nu har jag samlat alla inlägg på den här bloggen.

Mitt bloggande började när vi var i San Diego ett år. Mest för att familj och vänner skulle kunna följa vad vi gjorde over there. när vi kom hem fann jag inge anledning att fortsätta, för ens nu. Därför är det lite rörigt bland de äldsta inläggen i bloggen. Alla datum stämmer inte mm.

Men nu ska jag försöka uppdatera den här bloggen löpande. Med info om mig och mitt liv. Mycket nonsens och en hel del täning (främst gym) och kost.

Be Aware

söndag, mars 08, 2009

Lööööv San Diego

Längtar tillbaka så otroligt mycket!!

Skulle ge vad som hellst för att vara tillbaka där nu!! Det var ett underbart år!!


dunder sjuk :(

Eftersom min syster var sjuk när jag var och hälsade på lyckades jag bli smittad av henne. det började med ont i halse i torsdags, hosta och heshet på fredagen. Efter let's dance orkade jag inte hålla ögonen öppna så vi gick och la oss. Igår låg jag och sov på soffan hela dagen, ont i hela kroppen, täppt i näsan och hosta. Det var längesen jag var så sjuk!!! Lite piggare idag, orkar till och med sitta upp och äta själv!!! Igår fick jag i mig en halv banan innan jag somnade med resten i handen och Tobias fick hjälpa mig att äta. Jobbigt.
Är fortfarande seg idag, snor i hela huvudet och ont i halsen. Har hostat så mycket att det svider när jag sväljer. jobbigt.
Vågen gick ju åt rätt håll innan jag blev förkyld. så det är väl bara att sätt fart igen när jag är frisk och hoppas att den fortsätter nedåt. typiskt att jag blir sjuk när jag precis börjat komma igång med träningen igen...

torsdag, mars 05, 2009

flanera i Stockholm

Igår lämnade jag syster i Linköping för att åka till Tobias som är på kurs i stockholm. Men innan jag åkte hann jag med ett toppen pass på gymmet. Plågade mig igenom benövningarna med gott resultat. Hatar att köra ben!!! Efter det fortsatte jag med biceps för att sedan avsluta med mage. Lyckades plåga både mig själv och sällskapet riktigt ordentligt!!! Kul var det!!

Det är kul att hälsa på i Stockholm, men jag vill inte flytta tillbaka


På eftermiddagen åkte jag upp till Stockholm för middag med Tobias kompis och hans sambo. Trevligt var det och riktigt mumsigt!! Vilsvin med västerbottenpure åt jag. Mumma. Sedan vart vi sittande och paratade ett bra tag. Många skratt blev det!!

Idag tog jag sovmorgon och låg kvar i sängen när Tobias åkte. Läste ut boken som jag lånade av systern (som jag hittade uppföljaren till på bokrean idag!!) Frukost på ett mysigt cafe med smörgås och kaffe. Sedan kliade det i shoppingtarmen och en kjol och en t-shirt inhandlades.

För att fördriva tiden på em så bestämde jag mig för en promenad. siktade in mig på gymgrossisten för inhandling av protein (förråden börjar sina). Bestämde mig för att gå och lämna det i bilen på en gång, så jag fick kånka på x antal kilo hela vägen till Karlberg. Och jag hittar inte så bra i Stockholm, så jag gick via platser jag kände igen. Från gymgrossisten till Norrtull, via St:Eriksplan till Karlberg. Blev nog en ganska stor omväg. Efter att ha dumpat lasten i bilen fortsatte jag till Kungsholmen för att hämta ett arbetsintyg från mitt förra jobb. därefter till Västermalmsgallerian för lite fönstershopping. Promenaden fortsatte mot Norra bantorget och vidare till Hötorget. tadaaa... tillbaka här efter tre timmars prommenad. Som belöning sitter jag här med en mörk chokladbit och en stor kopp kaffe. tobias kommer tillbaka snart och då ska vi bege oss ut och äta lite middag. Mysigt!!




















Detta är mumsigt att ha i gröten på morgonen!!

tisdag, mars 03, 2009

Livet i studentkorridor

min syster bor i korridor, ca 8 st personer med varsit rum med dusch och toalett. Samt gemensamt kök och tv rum. Hon verkar trivas, men jag skulle nog inte klara av att bo så här. Alltid folk överalt, aldrig ensam. Alltid någon som inte plockar undan efter sig eller diskar ordenligt. Liten plats i kyl och frys så att man inte kan storhandla. Men det mest negativa är nog att de flesta äter samtidigt. Att springa runt och trängas med andra när man lagar mat låter inte kul. Och bor man i korridor så finns det nog alltid någon som man inte går ihop med. Att då vara tvingad att umgås med denna person för att man har gemensamma ytor låter inte kul i mina öron.

Men alla är vi olika och min syster verkar trivas riktigt bra. Och visst har det sina fördelar med korridor. Skulle det vara slut på nån krydda, eller mjölken så är det ju bara att "låna" av någon annan. Det finns alltid någon i närheten att prata med när man har tråkigt. Och har man tur så har grannen läst samma kurs som en själv pch då kan man ju få hjälp med pluggandet när man har problem!

Jag kanske har blivit bekväm med att ha allt för mig själv. Alltid nån som vill titta på nån annan kanal, eller någon som vill prata med en när man är trött och vill äta frukost ifred.
Kridorlivet har nog både fördelar och nackdelar. Men jag måste säga att jag trivs bra i mitt hus!!

måndag, mars 02, 2009

hos syster

vaknade tidigt som örnen idag!! 05.15 reste jag mig ur sängen.... och då ska tilläggas att vi släckte vid 00.30 ungefär. Efter att ha kollat på TV och packat hela kvällen.
Vi packade in oss i bilen och begav oss mot Sthlm, som tur var kö´rde Tobias så jag kunde sova en stund. Han hoppade av i Sthlm där han är på kurs och jag fortsatte till Linköping.
Framme hos syster blev det en hel del skitsnack, en god lunch och umgänge med alla kompisar som bor i korridoren. Sen var det dags för henne att plugga lite, så jag letade fram en bok och la mig och läste. Boken var faktiskt bra, lätt att komma in i och man behöver inte fundera nåt när man läser den. Bara att drömma sig bort!! Reporter erkänner gravidchock av Belinda Olsson. 1/4 avverkad och jag hoppas att resten är lika bra!!

Vid 18 tiden gav vi oss iväg till gymmet på campus, stort och välutrustat!!! Toppen gym. Enda nackedlen var att vi var där udnder peak hour så det var ganska mycket folk. Fick dock till ett bra pass och idag var det rygg, axlar och vader som fick stryk!!! Härligt!!
Latsdrag, sittande rodd, framåtböjd rodd, axelprett, hantellyft, drag mot hakan samt stående och sittande vadpress avverkades. Efter det inhandlades cashewnötter, bananer, torkade aprikoser och keso och kroppen fylldes på med kolhydrater och proteiner.

Nu ska jag snart dusch och sen läsa lite medan syster pluggar. Efter det kanske det blir en omgång risk. om vi orkar!!!

söndag, mars 01, 2009

Tipiskt!!

Färjestad vann igår, ganska väntat. Men de har ju sagt att de ska välja Brynäs i slutspelet nu, så det lär väl bli fler matcher att gå på för oss. Näst blir nog i Karlstad för Tobias vill se en match på hemmaplan. Lovad honom att jag ska konvertera om Färjestad vinner SM i år. Får hoppas att de inte gör det.

jaja, idag har vi myst framför tvn och vasaloppet. Snart ska vi äta lite, kyckling och klyftpotatis, mumma!! Sen bär de av till gymmet. Förbränning står på schemat idag, fundrar på att köra lite i gymmet också. Rygg är jag sugen på. Vi får se när jag kommer iväg....

Nu ska jag laga mat!