Följ mig på Instagram: @helenwil

måndag, juni 25, 2007

NPC Junior Cal 2007

oj så mycket som har hänt och vad fort tiden har gått!!
Efter Maui var det bara nån vecka sen fick vi besök av Jens och Emil. De var här i tio dar och utforskade San Diego. Vi försökte få ihop deras utflykter med mitt tränings schema och Tobias jobb. Det blev en hel del pusslande.
När de åktee hem var det dags för Lina och Magnus att hälsa på i två veckor. Det var väldigt roligt!! Vi var till Vegas och spelade poker och black jack. Även där vart det en del pusslande för att få in alla träningspass.
I lördags var det dock dags för den stora dagen!! Massor av förberedelser var klara och mycket tid gick åttill träning.
Jag och Michelle åkte upp till Los Angeles på fredagen och Tobias kom upp på lördag morgon efter att ha skjutsat Lina och Magnus till flygplatsen. Målad och klar åkte vi till tävlingen på lördag morgon. Väl där fick jag hjälp med smink och hår och olja. Spännande!! Innan det var dags att gå upp på schen värmnde vi upp med godis, jordnötssmör, riskakor och band. Socker för energi och band för att få ut blod så att musklerns skulle bli större. Jag var så nervös att jag skakade när jag gick ut på scen, men det syntes inte från publiken, (som tur var). Första momentet var baddräkt, sen bytte vi om och det var dags för bikini. Efter det var det paus fram till kvällens final.
Tyvärr var min färg inge bra, så jag fick åka iväg och skrubba av mig all färg och målas igen. Vilket tog upp hela eftermiddagen. På kvällen så jag dock mycket bättre ut och färgen satt där den skulle. På kvällen var det bara bikini moment och vi fick gå ut och göra våra modell poser. Sen var det dags för kvällen gäst, Mr Olypia, Jay Cutler. Inte speciellt fin med alldeles för mycket muskler. Sen var det paus och efter det prisutdelning. De fem bästa i varje klass fick pris poc fick gå ut på scen igen. Jag kom femma och fick gå ut och ta emot en pokal. Tyvärr är det ju en hel del korruption som påverkar resultatet. Hon som vann var tränad av en av huvudsponsorerna, och var inte en av de bästa i min klass. Men det var en väldigt rolig dag som avslutades med restaurangbesök. Vitlöksbröd, pasta alfredo och chokladkaka vart det!! Mums!! bilder finns på www.npcjuniorcal.com
Igår var jag och grillade med besättningen och åt hamburgare, när jag kom hem åt jag glass. Eftersom att jag inte är van att äta så mycket socker mådde jag inte speciellt bra efter det. Jag rensade ut allt sött vi hade hemma och slängde det.
Idag har jag träddat min dietist igen. Vi la upp en ny matsedel och träningsprogram. Så nu har uppladdningen börjat igen, Luciapokalen i december blir nästa mål. Så jag har några månader på min att bygga lite muskler innan jag ska börja gå ner i vikt igen.
Resten av dagen har vi packat kartonger och väskor. Imorgon går flyttlasset med alla våra saker. På onsdag åker Tobias och på lördag är det min tur. Så snart dyker vi upp hemma i Sverige igen!!