Följ mig på Instagram: @helenwil

torsdag, november 09, 2006

plugg...

jaha... sitter framför datorn och renskriver två arbeten. Ska skickas in innan söndag, så jag har ju gott om tid på mig. Den här veckan har jag pluggat på förmiddagen och roat mig med Paul och hans kompisar på eftermiddagen. I måndags var vi och kommade på en militär kyrkogård på Point Loma. Massor av vita gravstenar upp radade! Därifrån hade man även utsikt över downtown och basen där Tobias jobbar. Så vi passade på att titta när de kastade loss och gav sig ut till sjöss i två veckor. Det är trevligt med lite sällskap, skulle bli väldigt ensamt annars. Tobias ska ju vara borta i nästan två veckor. Skulle nog bli tokig av att vara ensam så länge.
Igår var pojkarna till Midway, ett hangar fartyg som fungerar som museum. På eftermiddagen skjutsade jag dem till stranden och passade på att träna medan de solade. När jag plockade upp dem hade de varit till Hooters och druckit öl.

I helgen tog vi det bara lugnt. Jag pluggade en del och så städade vi och gjorde fint här hemma. På lördag kvällen var vi hem till Per och grillade. Det var väldigt trevligt. Sen fortsatte vi ut på stan till Stingaray. En klubb i tre våningar med takterass och bar ute. Man kunde boka ett bord för 750 dollar om man villa ha nånstans att sitta... aaaa...... dyrt!!!
På söndagen tog vi sovmorgon och sen bar det av till gymet. Vi plågade våra ben och magar ett tag innan vi åkte hem och duschade. Sedan var det dags att åka till flygplatsen och hämta Paul, Kalle och Martin. På kvällen var David och Viktor förbi en sväng och se hej. Trevligt trevligt!

Nä, nu ska jag väl ta och vara lite nyttig igen och fortsätta plugga!! ha det toppen där hemma!! puss och kram

och kom ihåg att titta på bilderna!
http://hillilene.spaces.live.com/photos/

Baseball och plugg

Jaha... Nu har vardagen smugit sig på och man märker inte hur fort dagarna går. Känns som att det här året kommer att springa förbi. Förra veckan var vi ute på Pacific Beach på torsdagen. Vi hade lite förfest här och blandade fina drinkar och hade trevligt. När vi skulle åka till utestället var det några som gick hem men fem av oss fortsatte ut. Där vart det några fler drinkar och en lite dans. Trevligt. Men som vanligt av det trevligare på förfesten än när vi kom ut. På vägen hem vart det ett numer obligatoriskt besök på Jack i lådan (Jack in the box). En snabbmatskedja med väldigt flottiga hamburgre.

På fredagen var vi till en resort några mil norr om San Diego. De ville sälja luft för 300 000 till oss. Det hela gick ut på att man köpte en andel i en lägenhet, sedan fick man bo där en vecka på år för 135 dollar. Det som var bra enligt dem var att man kunde bo vart man ville över hela världen på vilken av deras resorter man ville. Vilket vi tyckte var väldigt onödigt. Det som var bra var att vi fick två bio biljetter och fyra nätter i Las Vegas som tack för att vi åkte dit. Så nu kan vi åka till Vegas och vinna våra miljoner!!

På lördagen var vi ner till basen för jag ville kolla på ubåten. Sedan åkte vi hem och gick ner till Petco Park. San Diegos baseball arena. Tar ca 15 min att gå. Den rymmer ca 60 000 personer, men nu var det bara 43 000 där. Glada i hågen satt vi med kepsar och vimplar och hejade på San Diego Padres. Vi åt jordnötter och korv och kände oss om riktiga amerikaner! Tack vara vårat jubel så vann vi och vi fick se en homerun av San Diego. Riktigt roligt!! Dit ska vi gå fler gånger!

Igår (måndag) började jag skolan. Personal Fitness Trainer Program på San Diego State University. En fem månaders distans utbildning. Än så länge väldigt intressant. Har dock läst de första kurserna hemma, så det enda svåra är att lära sig allt på engelska. Men det är väldigt kul!

Idag har jag pluggat och så har vi varit till Las Americas. Det är ett outlet som ligger på mexikanska gränsen. Vi shoppade lite köks prylar, tränings kläder och en tröja. Sedan var vi hem och bytte om och åkte till gymet. Imorgon kommer vi ha sån träningsvärk i armarna att vi inte kan röra oss.
Nu sitter vi i soffan och myser och tittar på baseboll. Go padres!!

Ha det toppen där hemma och kolla på de nya bilderna!!
puss och kram